Tarih: 17.01.2023 12:01

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri KAVŞAK AYNASI İSTEKLERİNİ YİNELEDİLER

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri

KAVŞAK AYNASI İSTEKLERİNİ YİNELEDİLER

İlçemizi bağlı Değirmendere’nin en büyük ve kalabalık mahallerinden olan Yalı Mahallesi’nin Vatan Caddesi ve Çanakkale Caddesi’nin kesiştiği nokta sürücüleri zor durumda bırakıyor. Uzun zamandır bölgeye kavşak aynası yapılmasını istediklerini ifade eden sürücüler ve vatandaşlar bu isteklerini yinelediler.

Sürücüleri de vatandaşları da tedirgin ediyor

Gün içerisinde birçok sürücünün kullandığı kavşakta karşıdan gelen sürücüyü görmeye yarayan kavşak aynası olmadığı için büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade eden sürücüler, Değirmendere Yalı Mahallesi’nde Vatan Caddesi ve Çanakkale Caddesi’nin kesiştiği noktada kavşak aynasının yapılması gerektiğini ifade ettiler.

“Bir anda karşımıza çıkan araçlardan dolayı büyük tehlike yaşıyoruz”

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren sürücüler, “Vatan Caddesi ile Çanakkale Caddesi’nin kesiştiği noktadan gün içerinde oldukça fazla araç geçiyor. İki caddenin kesiştiği nokta aynı zamanda Dörtyol ağzı olduğu için bir anda karşımıza çıkan araçlardan dolayı büyük tehlike yaşıyoruz. Bu alanın en azından iki noktasına kavşak aynası konulmasını istedik ama bu isteğimiz ne yazık ki yerine gelmedi. Bu bölgeye monte edilecek olan kavşak aynası sürücüler kadar vatandaşlar içinde iyi olacak aslında. Bu sayede karşıdan gelen aracı görürüz ve ona göre önlemimizi alırız. Herhangi bir kaza yaşanmadan bu duruma bir çözüm bulunmasını istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —