Tarih: 18.11.2022 12:43

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri kavşak aynası istiyor

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri kavşak aynası istiyor

Değirmendere Yalı Mahallesi’nde Vatan Caddesi ve Çanakkale Caddesi’nin kesiştiği noktaya kavşak aynası istediklerini ifade eden sürücüler yetkililerden bu isteklerinin en kısa sürede yerine getirilmesini istediklerini ifade ettiler.  

Kaza riski yüksek bir bölge

Gün içerisinde birçok sürücünün kullandığı kavşakta karşıdan gelen sürücüyü görmeye yarayan kavşak aynası olmadığı için büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade eden sürücüler, Değirmendere Yalı Mahallesi’nde Vatan Caddesi ve Çanakkale Caddesi’nin kesiştiği noktada kavşak aynasının yapılması gerektiğini ifade ettiler.

“Bu duruma bir çözüm bulunmasını istiyoruz”

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren sürücüler, “Vatan Caddesi ile Çanakkale Caddesi’nin kesiştiği noktadan gün içerinde oldukça fazla araç geçiyor. İki caddenin kesiştiği nokta aynı zamanda Dörtyol ağzı olduğu için bir anda karşımıza çıkan araçlardan dolayı büyük tehlike yaşıyoruz. Bu alana en azından iki noktasına kavşak aynası koyulsa karşıdan gelen aracı görürüz ve ona göre önlemimizi alırız. Herhangi bir kaza yaşanmadan bu duruma bir çözüm bulunmasını istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —