Tarih: 15.04.2024 13:31

Değirmendere Yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerindeki ÇOCUK PARKI BAKIM BEKLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerindeki

ÇOCUK PARKI BAKIM BEKLİYOR

İlçemize bağlı Değirmendere Yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerindeki çocuk parkı bakım bekliyor. Otları aşırı uzayan ve oyun guruplarının aşırı kirli olduğu çocuk parkının aileler bir an önce temizlenip bakımdan geçmesini istediklerini ifade ettiler. 

Oyun grupları aşırı kirli olması dikkat çekiyor

İlkbahar aylarını yaşadığımız şu günlerde ailelerin ve çocukların vazgeçilmez mekanı olan çocuk parkları yoğun ilgi görürken, Değirmendere Yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde bulunan çocuk parkının aşırı kirli olması dikkat çekiyor. Park alanını da otların aşırı uzaması nedeniyle yürükte zorluk çeken çocuklar oyun guruplarının da aşırı kirli olması nedeniyle oyun oynayamadıklarını belirterek yetkililerden çocuk parkına en kısa zamanda bakım ve temizlik yapılmasını istediklerini belirttiler.

“Otlar kesilirse ve oyun grupları temizlenirse çocuklarımızı oyun parkında oynatabiliriz”

Bakımsız olduğu için çocuklarını oyun parkında oynatamadıklarını ifade eden aileler yaptıkları açıklamada, “İlkbahar aylarındayız ve havalar güzel olduğu için çocuklarımız parkta oyun oynamak istiyor. Fakat hem otların aşırı uzaması hem de oyun gruplarını aşırı kirli olması nedeniyle çocuklarımızı parkta oynatamıyoruz. Yıllardır oyun parkının zemininin kauçuk yapılmasını istiyoruz demiştik. Bu yapılmadı ama en azından otlar kesilirse ve oyun grupları temizlenirse çocuklarımızı oyun parkında oynatabiliriz. Yetkililerden bu isteğimizi bir an önce yerine getirmelerini istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —