Tarih: 27.07.2021 10:47

Değirmendere Yalı Mahallesi’nde o sorun hala devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Yalı Mahallesi’nde o sorun hala devam ediyor

İlçemizde birçok cadde ve sokak girişlerinde bulunan isim tabelaları özellikle o semtin yabancıları için büyük kolaylık sağlıyor. Ne yazık ki yanlış yere takılan tabelalar bu konuda hiç bir yardımda bulunamıyor. Değirmendere Yalı Mahallesi Deliloğlu Caddesi üzerinde bulunan tabela yanında bulunan ağaç nedeniyle okunamadığı için çevredeki vatandaşlar tabelanın yerinin değiştirilmesini istediklerini ifade ettiler.

Ya yer değiştirilmeli ya da ağaç dalları budanmalı

Değirmendere Yalı Mahallesi Deliloğlu Caddesi üzerinde bulunan sokak tabelası yanında bulunan ağaç yüzünden hiç bir faydası bulunmuyor. Ağaç dallarının arasında kalan tabelayı birçok sürücü ise neredeyse göremiyor. Mahalle sakinleri tabelanın ya yerinin değiştirilmesini ya da ağaç dallarının budanarak, tabelanın görünürlüğünün sağlanmasını istiyor.

Sürücüler tabelayı fark bile etmiyor

Yaşanan sorunun hala devam ettiğini belirten bazı mahalle sakinleri, “Sokak tabelaları belki mahalle sakinleri için çokta önemli olmayabilir. Nasıl olsa biz hangi cadde ve sokakta bulunduğumuzu biliyoruz. Ama yeni göreve başlamış olan bir postacı ya da mahalleye yeni gelen biri için bu tabelalar çok önemli oluyor. Sokak tabelası ile ağacın yan yana bulunması nedeniyle sokak tabelası tamamen kapanmış durumda. Bu durumda sokak tabelasının da hiçbir faydası bulunmuyor. Yapılacak işlemde aslında çok zor değil sadece tabelayı alıp biraz daha yana kaydırsalar o zaman tabela rahatlıkla görülebilir diye düşünüyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —