Tarih: 12.04.2019 12:55

Değirmendere Yüzbaşılar Kavşağı Mevkii’ndeki oto tamircilerin iş yerleri yıkıldı OTO TAMİRCİLERİ TEK BİR NOKTADA OLACAK

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Yüzbaşılar Kavşağı Mevkii’ndeki oto tamircilerin iş yerleri yıkıldı

OTO TAMİRCİLERİ TEK BİR NOKTADA OLACAK

Gölcük Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen Yeni Sanayi Sitesi ile birlikte ruhsatları iptal olan oto tamircileri yeni Sanayi Sitesi’ne taşınmaları ile birlikte iş yerleri yıkıldı.

Amaç tek bir noktada toplamak

Yeni Sanayi Sitesini açılması ile birlikte yol kenarlarında olan oto tamircilerinin iş yerlerinin ruhsatları iptal olacağı daha öncesinde söylenmişti. Uzun yıllardır Değirmendere Yüzbaşılar Kavşağında hizmet veren oto tamircilerini iş yerleri Yeni Sanayi Sitesi’ne taşınmalarının ardından binalar yıkıldı.  Gölcük Belediyesi tarafından yol kenarlarında ve sokak aralarında bulunan oto tamircilerini tek bir noktada toplama anlamında  hayata geçirilen Yeni Sanayi Sitesi’nin açılması ile birlikte yol kenarlarında ki oto tamircilerinin iş yerleri yıkıldı.

Bu durum avantaj mı dezavantaj mı olacak?

Yeni Sanayi Sitesi’nin hayata geçmesi ile birlikte kapanan ve yıkılan iş yerlerini gören vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “ Gölcük Belediyesi güzel bir projeyi hayata geçirdi ama bu şekilde uzun yıllardır yol kenarlarında hizmet veren iş yerlerinin kapatılmasına gerek varmıydı? Gölcük’te Ford Otosan’a komşu olarak kurulan Yeni Sanayi Sitesi’nin konumu ve dükkanlar bizce son derece mükemmel. Fakat yinede uzun yıllardır bu şekilde hizmet veren iş yerlerini kapatılmaması gerekiyordu. Bu durum avantaj mı yoksa dezavantaj mı olacak bunu zamanla göreceğiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —