Tarih: 01.12.2019 14:03

Değirmendere Yüzbaşılar Kavşağı’nda durak olmayınca YAĞMURDA KÖPRÜ ALTINA SIĞINDILAR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Yüzbaşılar Kavşağı’nda yol kenarında yolcu duraklarının olmaması vatandaşı çaresiz bıraktı. Vatandaşlar yağışlı havalarda çareyi köprü altına sığınmakta buluyor.

Duraklar ne zaman monte edilecek?

Kış aylarını yaşadığımız ve yağmurların başladığı şu günlerde Değirmendere Yüzbaşılar Kavşağı’nda her iki şeritte de durak olmaması vatandaşları zor durumda bırakıyor. yağmurlu havalarda köprü altına sığınan vatandaşlar, “ Duraklar ne zaman monte edilecek?” diye sitem etmekten de kendilerini geri alamadılar.

Durakların en kısa zamanda monte edilmesini istiyorlar

Yağışlı havalarda Yüzbaşılar kavşağının altına sığınan vatandaşlar yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek, “Yüzbaşılar köprülü kavşağı için öncelikle teşekkür ederiz. Fakat yan yollarda  yolcu duraklarının olmaması nedeniyle  yağan yağmurla beraber ıslanmamıza neden oldu. Bizler de yolcular olarak çareyi  köprülü kavşak altına sığınmakla buluyoruz. Gölcük Belediyesinden ricamız bir an önce yolcu duraklarının yol kenarına konması yoksa bu kış şartlarında kar ve yağmurda hepimiz mağdur olacağız” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —