Değirmendere Yüzbaşılar Mahalle Muhtarı Cengiz Şiberler, ‘SORUNLARINIZI BİLİYORUZ, ÇÖZÜMLERİ İÇİN GELİYORUZ’
31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kaldı. Gerek Belediye Başkan Adayları gerekse Muhtar adayları seçim çalışmalarının son günlerini yoğun çalışarak sürdürüyor. Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesinin Sanatçı Muhtar Adayı Cengiz Şiberler mahalle sakinlerini ziyaret ederek, istek ve sorunlarını dinliyor. Şiberler’, Sorunlarınızı biliyoruz, çözümleri için geliyoruz’ diyerek mahalle sakinlerinden destek istedi.
‘Bu güzel mahalleye yakışan çalışmaları ortaya koyacağım’
Gölcük’ün en güzel Mahallelerinden biri olan Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi’ne Muhtar Adayı olan Cengiz Şiberler seçimlere kısa süre kala çalışmalarını daha da arttırdı. Mahalle sakinleri tarafından çok sevilen ve mahallesine hakim isimleri Aza listesine seçen Cengiz Şiberler, işi asla şansa bırakmıyor. Muhtar Adaylığını açıkladığı ilk günden bugüne kadar yoğun teveccüh alan, Mahallesinde çok sevilen Şiberler, Yüzbaşılar Mahallesi’ni çok sevdiğini, bu güzel mahalleye yakışan çalışmaları ortaya koyacağını ifade etti.
‘Desteğiniz bizim için çok önemli’
Değirmendere Yüzbaşılar Mahalle Muhtar Adayı Cengiz Şiberler, ’Gölcük’ün en güzel mahallesi olan Yüzbaşılar Mahallemizi hakettiği noktaya taşımak için desteklerinizi bekliyorum. Mahallemizin sorunlarını ve bu sorunların çözümünü biliyorum. Gelin mahallemizi doğru çalışmalarla örnek mahalle konumuna taşıyalım. Değerli Mahalle Sakinlerimizin destekleri bizim için çok önemli’ dedi. Şiberler, çalışmalarında kendisine yoğun ilgi gösteren her mahalle sakinine teşekkür etti.


KOCAELİ, NEVRUZ’UN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU YAŞADI
UKOME’DEN “KARAVAN PARK YASAĞI” KARARINA ONAY
KOCAELİ’DE KARAVANLARA 1 NİSAN’A KADAR SÜRE
KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU UZATILDI!
YEŞİLYURT MİLLET BAHÇESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR
ELEKTRONİK ATIKLAR SANATA DÖNÜŞTÜ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN DA ANKARA’DA
KULİSTE MUHABBETLER...
DEĞİRMENDERE’DE İNTİHAR
‘’GÖLCÜK İÇİN BAŞKAN SEZER İLE OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ’’
ŞOFÖRLER ODASI "NİZAMETTİN BAŞKANLA DEVAM" DEDİ
KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ÖĞRENCİLERE TİYATRO KEYFİ
PEHLEVAN GÖLCÜK'TE SAĞLIK HİZMETLERİNİ DENETLEDİ
TCDD'DEN UYARI! 15 GÜN YASAK GELİYOR
GÖLCÜK’TE SANAT ÇİÇEK AÇTI
İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ YAŞA
SERACILIK VE HAYVANCILIĞA DESTEK
GÖLCÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ SONA YAKLAŞTI
YENİ MAKİNE İKMAL ATÖLYESİ İÇİN İHALE TAMAM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A ZİYARETÇİ AKINI
SAHİLLER MAVİ TAKIM İLE NEFES ALIYOR
BOŞANMA AŞAMASINDAKİ ÖĞRETMENE ÖLDÜRESİYE DAYAK
KAFEYİ ALEVE VERMİŞLERDİ: KUNDAKÇILAR YAKALANDI
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “İNSANLIĞIN KURTULUŞU O’NUN (S.A.V.) YOLUNDAN GİTMEKLE OLACAK”
ORMANYA BAYRAMDA YİNE ZİRVEDE
"SU İÇSEM YARIYOR DİYORSANIZ LİPÖDEM OLABİLİRSİNİZ"
SEDAŞ’TAN ŞEBEKE GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN PLANLI BAKIM ÇALIŞMASI
KOCAELİ’NİN ALTIN KIZI, TUĞÇE BEDER ŞAMPİYON!
MHP KOCAELİ TEŞKİLATI YAŞLILAR HAFTASI’NDA HUZUREVİ’NDE
BÜYÜKŞEHİR’DEN GEBZE’YE DEV CAMİ
Yükleniyor
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,25% 0,15
-
GRAM ALTIN
6257,38% 0,19
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00


