Tarih: 27.03.2024 11:53

Değirmendere Yüzbaşılar Mahalle Muhtarı Cengiz Şiberler, ‘SORUNLARINIZI BİLİYORUZ, ÇÖZÜMLERİ İÇİN GELİYORUZ’

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kaldı. Gerek Belediye Başkan Adayları gerekse Muhtar adayları seçim çalışmalarının son günlerini yoğun çalışarak sürdürüyor. Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesinin Sanatçı Muhtar Adayı Cengiz Şiberler mahalle sakinlerini ziyaret ederek, istek ve sorunlarını dinliyor. Şiberler’, Sorunlarınızı biliyoruz, çözümleri için geliyoruz’ diyerek mahalle sakinlerinden destek istedi.

‘Bu güzel mahalleye yakışan çalışmaları ortaya koyacağım’

Gölcük’ün en güzel Mahallelerinden biri olan Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi’ne Muhtar Adayı olan Cengiz Şiberler seçimlere kısa süre kala çalışmalarını daha da arttırdı. Mahalle sakinleri tarafından çok sevilen ve mahallesine hakim isimleri Aza listesine seçen Cengiz Şiberler, işi asla şansa bırakmıyor. Muhtar Adaylığını açıkladığı ilk günden bugüne kadar yoğun teveccüh alan, Mahallesinde çok sevilen Şiberler, Yüzbaşılar Mahallesi’ni çok sevdiğini, bu güzel mahalleye yakışan çalışmaları ortaya koyacağını ifade etti.

‘Desteğiniz bizim için çok önemli’

Değirmendere Yüzbaşılar Mahalle Muhtar Adayı Cengiz Şiberler, ’Gölcük’ün en güzel mahallesi olan Yüzbaşılar Mahallemizi hakettiği noktaya taşımak için desteklerinizi bekliyorum. Mahallemizin sorunlarını ve bu sorunların çözümünü biliyorum. Gelin mahallemizi doğru çalışmalarla örnek mahalle konumuna taşıyalım. Değerli Mahalle Sakinlerimizin destekleri bizim için çok önemli’ dedi. Şiberler, çalışmalarında kendisine yoğun ilgi gösteren her mahalle sakinine teşekkür etti.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —