-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
DEĞİRMENDERE DE TÜRK SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ
Gölcük Belediyesi Değirmendere Türk Sanat Müziği Korosu,30 Ocak Cuma akşamı Değirmendere Kültür Merkezi’nde verdiği konserle sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Konserin sunuculuğunu, koro üyesi ve gazeteci İlhan Akbulut üstlendi.
Konserde Gölcük Belediyesi Bașkan Yardımcısı Kürşat Çakıroğlu, Koro Şefi Bülent Öztürk Başarır’a çiçek takdim ederek koro ve saz ekibine emeklerinden dolayı teşekkür etti. Gecede, koronun kadın sanatçılarından oluşan solo ritim gösterisi izleyicilerden büyük beğeni topladı ve salonda coşkulu anlar yaşandı.
Final bölümünde Türk bayrakları eşliğinde seslendirilen “İzmir benim, Van benim, şeref benim, şan benim; Kars, Erzurum, Erzincan, Konya, Ardahan benim” adlı eser, izleyicilerden büyük alkış aldı. Program sonunda sanatçılar uzun süre ayakta alkışlandı.
Konserde koro tarafından “Sesimde Şarkısı Aşkın”, “Rüzgâr Susmuş, Ses Vermiyor Nedendir” ve “Dürüyemin Güğümleri Kalaylı” başta olmak üzere birçok eser seslendirildi. Koro solistlerinden Adnan Gültekin “Sarmaşık Gülleri”, Dilek Yanardağ “Kadehinde Zehir Olsa”, Erdoğan Sevinç “Mahzun Duruşun”, Özlem Sesibüyük “Âşıka Bin Ömre Bedel”, “Gülşen-i Hüsnüne Kimler Varıyor” ve “Ela Gözlerine Kurban Olduğum”, Murat Kasım “Kapat Gözlerini, Kimse Görmesin”, Devrim Üçüncü “Talihin Elinde Oyuncak Oldum”, İlhan Akbulut “Aşkımız Ne Güzeldi”, Şeyda Topuz “Ağlama, Değmez Hayat”, Yasemin Tezcan “Bir Yangının Külünü” ve Oya Özgünay ise “Kader Diyemezsin” adlı eserleri solo olarak seslendirdi.
Gecenin sonunda konuşan Şef Bülent Öztürk Başarır, “Bu cuma akşamında bizleri yalnız bırakmadığınız, salonumuzu doldurduğunuz için; sanata ve sanatçıya verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyorum. Türk Sanat Müziği’ni gençlerimize sevdirmek ve onlara ulaştırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR
VEKİL TİPİOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI
BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK
GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ
SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”
MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR
BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
Yükleniyor



