Tarih: 27.04.2024 14:11

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Değirmendere Yalı Mahallesi sakinleri uzun zamandır  Vatan Caddesi ve Çanakkale Caddesi’nin kesiştiği noktaya kavşak aynası istiyor. Gün içerisinde yoğun bir şekilde kullanılan kavşakta kaza riski yüksek olduğu için sürücüler en kısa zamanda bölgeye kavşak aynası konulmasını istediklerini ifade ettiler. 

Kaza riski yüksek bir bölge

Gün içerisinde birçok sürücünün kullandığı kavşakta karşıdan gelen sürücüyü görmeye yarayan kavşak aynası olmadığı için büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade eden sürücüler, Değirmendere Yalı Mahallesi’nde Vatan Caddesi ve Çanakkale Caddesi’nin kesiştiği noktada kavşak aynasının yapılmasının bir elzem olduğunu ifade ettiler.

“Kavşak aynaları olası kazanın da önüne geçecektir”

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren sürücüler, “Vatan Caddesi ile Çanakkale Caddesi’nin kesiştiği noktadan gün içerinde oldukça fazla araç geçiyor. İki caddenin kesiştiği nokta aynı zamanda Dörtyol ağzı olduğu için bir anda karşımıza çıkan araçlardan dolayı büyük tehlike yaşıyoruz. Bu alanın en azından iki noktasına kavşak aynası monte edilirse karşıdan gelen aracı görür ve ona göre önlemimizi alırız. Kavşak aynaları olası kazanın da önüne geçecektir. Herhangi bir kaza yaşanmadan bu duruma bir çözüm bulunmasını istiyoruz” dediler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —