Tarih: 12.04.2019 13:33

Değirmendere’de ağaçlar budandı

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere’de ağaçlar budandı

Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler baharın gelmesi ile birlikte fazla mesai harcamaya başladı. Ekipler son olarak ilçemize bağlı Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Harb-İş Caddesi üzerinde bulunan ağaçları daha sağlıklı bir şekilde büyümeleri için budadılar.

Ortaya çıkan görüntü birçok vatandaşı memnun etti

Bahar aylarının gelmesi ile birlikte Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yoğun bir çalışma temposu içine girdiler. İlçemizin birçok bölgesinde bulunan ağaçların daha sağlıklı bir şekilde büyümeleri için ağaçları budayan ekipler son olarak Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Harb-İş Caddesi üzerinde bulunan ağaçları budadılar. Cadde boyunca bulunan ağaçlarını tamamını budayan ekiplerden sonra Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri kesilen ağaç dallarını temizledi. Ortaya çıkan görüntü birçok vatandaşı memnun etti.

Daha sağlıklı büyümeleri için

Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından daha sağlıklı büyümeleri için ağaçların budandığını gören vatandaşlar, “Değirmendere’nin bulunduğu konum çok güzel bir yer. Bunun kıymetinin bilinmesi gerekiyor. Bizler Değirmendere’mizi çok seviyoruz. Bu yüzden de yetkililerden Değirmendere’yi ihmal etmemelerini istiyoruz. Bu çalışma çevremiz için güzel oldu. Ağaçlarımız budandığı için şimdi daha sağlıklı bir şekilde büyüyecekler. Çalışmalarından ötürü emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —