Tarih: 28.05.2020 13:48

Değirmendere’de bunu da yaptılar SÖYLENECEK SÖZ YOK

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere’de bunu da yaptılar

SÖYLENECEK SÖZ YOK

İlçemize bağlı Değirmendere Sahilinde geçtiğimiz aylarda hayata geçirilen ve oldukça beğenilen güvenlik halatının kesilmeye çalıştığını gören vatandaşlar , “Söylenecek söz yok” diyerek isyan ettiler.  

 “Kim ne istedi de bu halatı kesmeye çalıştı anlamıyoruz”

Körfezin en güzel sahillerinden biri olan Değirmendere Sahili’nde özellikle aileler tarafından yoğun talep edilen güvenlik şeridi geçtiğimiz aylarda yapılan çalışma ile hayata geçirilmişti. Küçük çocuğu olan aileler tarafından oldukça beğenilen güvenlik halatını kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesici bir alet ile kesilmeye çalışılarak zarar verildiğini gören vatandaşlar, “ Kim ne istedi de bu halatı kesmeye çalıştı anlamıyoruz diyerek sitem ettiler.

“Güvenlik halatının bu şekilde kesilmeye çalışması bizleri çok üzdü”

Değirmendere Sahili’nde bulunana güvenlik halatının kesilmeye çalıştığını gören vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “ Bizler bu güvenlik halatının buraya yapılması için çok bekledik. Sağ olsunlar yetkililer bizim bu isteğimizi yerine getirdi ve şimdi bunu korumak bizim görevimiz. Güvenlik halatının bu şekilde kesilmeye çalışması bizleri çok üzdü. Kim ne istemiş olabilir bu halattan anlamış değiliz. İnşallah bunu yapan kişi ya da kişiler tespit edilir ve gerekli cezayı alırlar” diyerek sitemlerini dile getirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —