Tarih: 28.06.2018 14:24

DEĞİRMENDERE’DE NEFES KESEN KONSER

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Musiki Derneği yine muhteşem konsere imza attı

DEĞİRMENDERE’DE NEFES KESEN KONSER

Gölcük Musiki Derneği Türk Müziği Topluluğu Konseri geçtiğimiz akşam Değirmendere Yüzbaşılar Amfi Tiyatro’da yoğun katılımla gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Vahit Şentuna ve Yönetimi yine muhteşem bir konsere imza attılar.

Şef Nuray Günay farkıyla

Gölcüklüleri müzik ile buluşturan ve başarılı konserleri ile takdir toplayan Gölcük Musiki Derneği geçtiğimiz akşam gerçekleştirdiği Türk Müziği Topluluğu konseri ile büyük bir beğeni topladı. ‘Plaklarda Kalan Şarkılar’ konulu konseri Şef Nuray Günay yönetirken, konserin sunuculuğunu Mehmet Öntürk, yaptı. Konsere davetlilerin dışında Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, Muhtarlar, STK ve Dernek Başkanları ve çok sayıda vatandaşlar katılım sağladı.

Konser çok beğenildi

Konserde geçtiğimiz akşam saat 21.00’de başlarken, konserde birbirinden güzel eserler Gölcük Musiki Derneği Türk Müziği Topluluğu tarafından seslendirildi. Vatandaşlar konseri oldukça beğenirken, konser sonunda şarkı isteklerinde bulundu.

Şentuna,  ‘Konserimiz sizlerin sayesinde çok güzel oldu’

Konser sonunda teşekkür konuşması yapan Gölcük Musiki Derneği Başkanı Vahit Şentuna, ‘Bugün bu güzel konserimize katılım sağlayan siz değerli Kaymakamımıza, Belediye başkanımıza ve değerli dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir konsere daha imza attık. Konserimiz sizlerin sayesinde çok güzel oldu. Bu yüzden çok mutluyum’ diyerek duygu ve düşüncelerini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —