Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı
Gölcük Değirmendere’de elindeki iki bıçakla çevreye saldıran bir şahıs, polis ekipleri tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.
Gölcük Değirmendere’de elindeki iki bıçakla çevreye saldıran bir şahıs, polis ekipleri tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Yaşanan arbede sırasında bir polis memurunun yaralandığı öğrenildi. Şahsın, “uyuşturucu suçlarından” arandığı da ortaya çıktı.
Cami Çıkışında Dehşet Anları
Olay, dün öğle saatlerinde Değirmendere Merkez Camii yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre savcılık kararıyla aranan ve madde bağımlısı olduğu belirtilen şahıs, henüz bilinmeyen bir sebeple iki bıçakla sokağa çıktı. Çevreye tehditler savurarak koşmaya başlayan saldırgan, o sırada camiden çıkan vatandaşları hedef aldı. Kısa sürede panik yaşanırken, insanlar sağa sola kaçışarak kendilerini korumaya çalıştı.
Polisin “Teslim Ol” Çağrısına Bıçakla Karşılık Verdi
Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Olay yerine gelen polisler, saldırganı kuşatarak defalarca “teslim ol” çağrısında bulundu. Ancak saldırgan, bıçakla karşılık vererek teslim olmayı reddetti. Durumun daha da tehlikeli bir hâle gelmesi üzerine polis ekipleri silah kullanmak zorunda kaldı. Saldırgan, bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Saldırganın Kabarık Suç Kaydı Ortaya Çıktı
Hastanede yapılan kimlik tespitinde şahsın, uyuşturucu kullanımı ve satışıyla ilgili çok sayıda sabıkasının bulunduğu ve savcılık tarafından arandığı belirlendi. Tedavisinin tamamlanmasının ardından şahıs gözaltına alınarak emniyete götürüldü.


KOCAELİ’DE KARAVANLARA 1 NİSAN’A KADAR SÜRE
KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU UZATILDI!
YEŞİLYURT MİLLET BAHÇESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR
ELEKTRONİK ATIKLAR SANATA DÖNÜŞTÜ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN DA ANKARA’DA
KULİSTE MUHABBETLER...
DEĞİRMENDERE’DE İNTİHAR
‘’GÖLCÜK İÇİN BAŞKAN SEZER İLE OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ’’
ŞOFÖRLER ODASI "NİZAMETTİN BAŞKANLA DEVAM" DEDİ
KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ÖĞRENCİLERE TİYATRO KEYFİ
PEHLEVAN GÖLCÜK'TE SAĞLIK HİZMETLERİNİ DENETLEDİ
TCDD'DEN UYARI! 15 GÜN YASAK GELİYOR
GÖLCÜK’TE SANAT ÇİÇEK AÇTI
İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ YAŞA
SERACILIK VE HAYVANCILIĞA DESTEK
GÖLCÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ SONA YAKLAŞTI
YENİ MAKİNE İKMAL ATÖLYESİ İÇİN İHALE TAMAM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A ZİYARETÇİ AKINI
SAHİLLER MAVİ TAKIM İLE NEFES ALIYOR
BOŞANMA AŞAMASINDAKİ ÖĞRETMENE ÖLDÜRESİYE DAYAK
KAFEYİ ALEVE VERMİŞLERDİ: KUNDAKÇILAR YAKALANDI
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “İNSANLIĞIN KURTULUŞU O’NUN (S.A.V.) YOLUNDAN GİTMEKLE OLACAK”
ORMANYA BAYRAMDA YİNE ZİRVEDE
"SU İÇSEM YARIYOR DİYORSANIZ LİPÖDEM OLABİLİRSİNİZ"
SEDAŞ’TAN ŞEBEKE GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN PLANLI BAKIM ÇALIŞMASI
KOCAELİ’NİN ALTIN KIZI, TUĞÇE BEDER ŞAMPİYON!
MHP KOCAELİ TEŞKİLATI YAŞLILAR HAFTASI’NDA HUZUREVİ’NDE
BÜYÜKŞEHİR’DEN GEBZE’YE DEV CAMİ
15 SANTİMETRELİK DEV MYOM KAPALI YÖNTEMLE ALINDI
BAŞİSKELE KAVŞAĞI’NIN SİLUETİ ORTAYA ÇIKIYOR
Yükleniyor
-
BIST 100
15923,58%-1,25
-
DOLAR
44,37% 0,06
-
EURO
51,36% 0,10
-
GRAM ALTIN
6344,74% -1,22
-
Ç. ALTIN
10600,10% -3,21


