Tarih: 11.07.2020 14:26

Değirmendereliler güzel havanın tadını çıkardılar

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendereliler güzel havanın tadını çıkardılar

İlçemizin şirin beldesi olan Değirmendere’de Sahili haftasonu güzel havanın tadını çıkarmak isteyen Değirmendereliler ile doluydu. Değirmendere Sahili’nde bulunan çay bahçeleri ise alınan önlemler ile oldukça doluydu.

Sahil ve çay bahçeleri cıvıl cıvıldı

Covid-19 pandemisiyle mücadele ettiğimiz şu günlerde  Değirmendereliler yaz aylarının tadını sahilde çıkarıyorlar. Bir süredir giriş çıkışların yasak olduğu için sessiz kalan Değirmendere Sahili hafta sonu oldukça hareketliydi.   Güzel havanın tadını çıkarmak isteyen Değirmendereliler önce çay bahçelerinde kahvaltılarını yaptıktan sonra sahil boyunca da yürüyüş yaparak güzel havanın tadını doyasıya çıkardılar. Özellikle küçük çocuğu olan aileler sahil boyunca yürüyüş yaparak çocuklarını parklarda eğlendirdiler.

Tedbirler elden bırakılmıyor

Değirmendere Sahili’nde yaz aylarının tadını çıkaran Değirmendereliler, “ tüm dünya gibi Covid-19 pandemisiyle mücadele ediyoruz. Bu nedenle uzunca bir süre sahile ve parklara bile gidemedik. Yeni normal hayat sürecinde gerekli tedbirlerimizi alarak sahilimizin tadını çıkarıyoruz. Bizler gibi işletmelerde gerekli tüm tedbirleri almaları bizler mutlu ediyor. dileriz bu süreci en kısa sürede atlatırız ve eski günlerimize kavuşuruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —