Tarih: 24.09.2021 13:54

Değirmenderespor gücüne güç katmaya devam ediyor UZUNER VE TİCE DEĞİRMENDERESPOR’DA

Facebook Twitter Linked-in

Değirmenderespor gücüne güç katmaya devam ediyor

UZUNER VE TİCE DEĞİRMENDERESPOR’DA

İlçemizi Bal liginde temsil eden Değirmenderespor gücüne güç katmaya devam ediyor. Değirmenderespor son olarak Raif Uzuner ve Hakan Tice ile anlaştı.

Raif Uzuner kimdir?

26 yaşındaki orta saha oyuncusu Raif Uzuner Körfez spor kulübü altyapısında futbola başladı. Kocaeli Birlikspor, Derincespor, Sandıklıspor, Nevşehir Belediyespor, Erzinspor, İskenderun FK, Ağrı 1970 spor formaları ile başarılı maçlar çıkaran Raif Uzuner Değirmenderespor ile anlaştı.

Hakan Tice kimdir?

35 yaşındaki tecrübeli golcü Hakan Tice Erzurumspor formasıyla dikkat çekip Karsspor, Çorluspor, Bilecikspor, Gölcükspor, Adıyamanspor, Orhangazispor, Erzincan Refahiyespor, İzmit Belediyespor, Tatvan GB, Büyükçekmece Belediyespor, Çerkezköy 1911, Karsspor 36, Kaynaşlı Belediyespor, Lüleburgazspor, Ünye 1957spor ve Merzifonspor ile toplam 737 gole imza attı. Tecrübeli golcü Hakan Tice yeni sezonda Değirmenderespor forması giyecek.,

“Yeni transferlerimiz camiamıza hayırlı olsun”

Değirmenderespor basın sözcüsü Hasan Zeki Sarı ” Geçen sezon ilk defa Bal liginde  mücadele ettik ve tecrübe kazandık. İnşallah bu sezon daha iyi yerde olacağız. Yeni transferlerimiz camiamıza hayırlı olsun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —