Tarih: 27.03.2021 12:25

Değirmenderespor Sözcüsü Hasan Zeki Sarı, ‘BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZA DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ’

Facebook Twitter Linked-in

Değirmenderespor Sözcüsü Hasan Zeki Sarı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Bu sezon ilçemizi Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Değirmenderespor’un başarılı ve sevilen sözcüsü Hasan Zeki Sarı Değirmenderespor’a desteklerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür etti.

İlimizdeki ve ilçemizdeki Spor Kulüplerine destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ‘Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız’ söylemini yerine getiriyor.

Futbolculara tatlı jesti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde bölge koordinatörü olarak görev yapan Nihat Abiş Değirmenderespor Tesisleri’nde Kulüp Başkanı Severcan Kara ve yeni yönetimini ziyaret ederek, tebriklerini iletti. Abiş, futbolculara tatlı ikramında bulundu. Ziyareti için Abiş’e teşekkür eden Başkan Kara, Değirmenderespor’u hak ettiği yere ulaştıracaklarını belirtti.

Sarı, Başkan Büyükakın’a teşekkür etti

Değirmenderespor Basın Sözcüsü Hasan Zeki Sarı, ‘Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a desteklerinden ötürü teşekkür ederiz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —