Tarih: 02.07.2024 17:31

Değirmenderespor Kulübü, U-11 yaş grubunda ÇOK ÖNEMLİ BİR TURNUVAYA İMZA ATTI

Facebook Twitter Linked-in

Değirmenderespor Kulübü, U-11 yaş grubunda çok önemli bir turnuvaya imza attı. U-11 Şampiyonlar Ligi Turnuvası’nda 8 takım mücadele etti. Normal sezonda gruplarını birinci sırada bitiren takımların davet edildiği maçlar Değirmendere Stadı’nda oynandı.

8 takım 4’erli grupta mücadele etti 

Bu sezon U-11 Ligi’nde grubunu birinci sırada tamamlayan takımların katıldığı turnuva çok büyük çekişmeye sahne oldu. 8 takım 4’erli grupta mücadele etti. A Grubu’nda Değirmenderespor, Maltaspor, Seymen Karşıyaka ve Kartepe Fatih Sultan Mehmet FK, B Grubu’nda ise Yeni Kocaelispor, Derince Birlikspor, Hisareynspor ve Kullarspor takımları yer aldı. Bir günde tamamlayan turnuvada maçlar tek devre oynandı. Grupta her takım birbiri ile karşılaştı. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı final yükseldi.

Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara kupaları verildi 

Değirmendere Stadı’nda oynanan turnuvanın finalinde Yeni Kocaelispor ile Değirmenderespor takımları kozlarını paylaştı. Normal sezonda gruplarını birinci bitiren, kadrolarında çok yetenekli oyuncuları bulunduran iki takımın maçında kazanan Yeni Kocaelispor oldu, rakibini 1-0 yendi. Yeşil-Siyahlı ekip, turnuvayı birinci tamamladı. Değirmenderespor’un ikinci olduğu turnuvada üçüncülük maçında kazanan ise Maltaspor’du. Sarı-Siyahlılar, Derince Birlikspor’a 3-0 üstünlük sağladı.  Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara kupaları verildi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —