Tarih: 05.06.2024 13:50

Demircan ailesinin mutlu günü ASİYE MASAL DEMİRCAN’IN İLKOKULU BİTTİ

Facebook Twitter Linked-in

Mezuniyet töreninde kızlarını yalnız bırakmadılar

İlçemizin tanınmış ve sevilen ailelerinden olan Dilek Onay Demircan ve Salih Demircan’nın biricik kızları Asiye Masal Demircan dört yıllık başarılı eğitimin ardından mezun oluyor. Turgut Özal İlkokulu 4/ A sınıfından mezun olacak olan Asiye Masal Demircan, Sınıf Öğretmeni Hilal Yar Şaşkın ve sınıf arkadaşları ile birlikte düzenlenen mezuniyet balosunda gönüllerince eğlendiler.

Gönüllerince eğlenerek mezun oldular

Şirin Kır Bahçesi’nde düzenlenen mezuniyet ötenine sınıf Öğretmenleri Hilal Yar Şaşkın Turgut Özal İlkokulu 4/ A sınıfı öğrencileri ve velilerin katılımı ile gerçekleşti. Mezuniyet törenine haftalar önce hazırlanan öğrenciler Vals dansı, komedi dans üçlüsü gibi gösteriler sergileyerek ailelerini bir kez daha gururlandırdılar. Öğretmenleri tarafından hazırlanan 4 yıllık okul anılarının sergilendiği slayt gösteri aileleri hem güldürürken hem de duygulandırdı. Gece boyunca gönüllerince eğlenen öğrencilerin yanı sıra velilerde oldukça eğlenceli saatler geçirdiler. Babaların sandalye kapmaca oyunu oldukça eğlenceli anlara sahne oldu. 

Keplerini hep birlikte havaya attılar 

Gecenin sonunda Turgut Özal İlkokulu 4/ A sınıfı öğrencileri mezuniyet cübbeleri ile bir kez daha sahneye çıkmaları ile ailelerini bir kez daha duygulandırdılar. Mezuniyet pastalarını hep birlikte kesen öğrenciler daha sonrasında Sınıf öğretmenleri Hilal Yar Şaşkın’dan mezuniyet belgelerini aldılar. Gecenin sonunda öğrenciler hep birlikte keplerini havaya atarak mezun olmanın mutluluğunu yaşadılar. 

“Kızımızla gurur duyuyoruz”

Kızlarının ilkokuldan mezun olduğu için büyük bir mutluluk ve gurur duyduklarını ifade eden Dilek ve Salih Demircan çifti, “Eğitim yolunun daha başındayız. Kızımız bugün ilkokuldan mezun oldu ve önünde daha uzun bir eğitim hayatı var. Biz her zaman kızımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Kızımıza eğitim hayatında başarılar temenni ediyoruz” dediler.

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —