Tarih: 05.05.2019 13:22

Demirci ailesinin en mutlu günü YILMAZ POYRAZ ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

Facebook Twitter Linked-in

Demirci ailesinin en mutlu günü

YILMAZ POYRAZ ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

Geçtiğimiz 31 Mart yerel seçimlerinde Kavaklı Mahallesi’nden muhtar adayı olan Murat Demirci’nin minik oğlu Yılmaz Poyraz Demirci, Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi’nde sünnet oldu.

Sünnet merasimi başarıyla gerçekleştirildi

Tüm Türkiye’de ve ilçemizde gerçekleştirilen 31 Mart yerel seçimlerinde Kavaklı Mahallesi’nden muhtar adayı olan Murat Demirci’nin oğlu Yılmaz Poyraz Demirci, sünnet oldu. Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi’nde gerçekleştirilen sünnet merasimine Baba Murat Demirci, Anne Yasemin Demirci, Dede Yılmaz Demirci, Babaanne Menşure Demirci, Amcalar Fatih ve Zafer Demirci, Ablaları İkra Deniz Demirci ve Rabiya Güneş Demirci katılım sağladı. Anestezi Uzmanı Mücahit Bey ve Dr. Osman Poyraz gözetiminde sünnet merasimi başarıyla gerçekleştirildi.

Demirci, “Başarılı doktorlarımızın sayesinde sünnet merasimi başarıyla gerçekleştirildi”

Murat Demirci yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Bugün burada oğlum Yılmaz Poyraz’ın sünnet merasimini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Başarılı doktorlarımızın sayesinde sünnet merasimi başarıyla gerçekleştirildi. Başta Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi olmak üzere Anestezi Uzmanımız Mücahit Bey ve Dr. Osman Poyraz’a çok teşekkür ediyorum” diyerek açıklamasını sonlandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —