Tarih: 14.09.2021 12:35

Demirer Oto Cam İşletme sahibi Dursun Demirer’de YÜZDE YÜZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Facebook Twitter Linked-in

Demirer Oto Cam İşletme sahibi Dursun Demirer’de YÜZDE YÜZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Demirer Oto Cam ve Film Uygulama Merkezi İşletmecisi Yılların deneyimi Dursun Demirer yaptığı çalışmalarla büyük ilgi ve taktir toplarken “Yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktayız” dedi.

Araçlara film uygulamaları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor

Araçlarınızın daha güzel bir görünüme kavuşması ve güneş ışıklarından korunmasını isteyenler Gölcük Sanayi Sitesi’nde Demirer Oto Cam Merkezine uğramaktadırlar. Konusunda profesyonelce çalışmalarını yapan Demirer Oto Cam Merkezi araçlara film uygulamaları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Cam filmi kullanımı da belirli kurallar tabi tutulmuştur

İşletmeciliğini Dursun Demirer’in yaptığı Demirer Oto Cam Merkezi film uygulamaları oto cam değiştirme Kriko tamiri vs. işlerle Gölcük Yeni Sanayi Sitesinde siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti sunmanın keyfini yaşamaktadır. Demirler yaptıkları işlem hakkında yaptığı açıklamada, “ Günümüzde araç sahipleri araçları için gerek görsel olarak, gerek farklı ihtiyaçlar nedeni ile ufak tefek dokunuşlar yaparak araçlarını fabrikasyon üretimi dışına çıkarmaktadır. Neredeyse her araçta gördüğümüz, gerek görsel amaçlı gerekse güvenlik amaçlı olarak kullanılan en önemli aksesuar cam filmidir. Cam filmi; termoplastik polimer reçinesinden üretilen ve cam yüzeyini kaplamaya yarayan bir nevi naylon poşet türevi bir üründür. Genel olarak araçlara hoş bir görüntü katar ve içerideki kişilerin görünmemesini sağlar. Oto cam filmleri güneşten gelen zararlı ultraviyole ışınlarını filtreler, izolasyon görevi yapar. İzolasyon işlemi sayesinde araç içindeki koltuk ve diğer ekipmanların güneşten etkilenmesini ve solmasını engeller. Cam filmleri güneşi engelledikleri için klima sisteminin daha verimli çalışmasını sağlar. Olası bir kaza ya da farklı durumlarda kırılacak camın çevreye saçılacak şekilde kırılmasını engeller. Cam filmi kullanımı da belirli kurallar tabi tutulmuştur. Kurallar halk sağlığı ve sürücü sağlığını tehdit eden ya da kazaya sebebiyet verecek durumları önlemek için koyulmuştur. Ceza yememek açısından aracınızda kullanacağınız cam filminin doğru bir işlemle yapılması ve trafik kurallarına uygun cam filmlerin in kullanılması gerekmektedir. Demirer Oto cam Servisi Yeni Sanayi Sitesi D/9 Blok 12/9D/11 adresinde. Sizlere her zaman kaliteyi sunmaktayız. İşinde uzman çalışanlarımız, profesyonel hizmet anlayışımız, kaliteli ürünlerimiz, %100 müşteri memnuniyeti düşüncemiz ile sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —