Tarih: 22.01.2024 13:55

Deprem Anıtı’nın etrafı onarıldı

Facebook Twitter Linked-in

Deprem Anıtı’nın etrafı onarıldı

Kavaklı Sahili’nde bulunan ve 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremini simgeleyen Deprem Anıtı’nın çevresinde bulunan küp taşlar onarıldı.

Küp taşların onarını yaptılar

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri ilçe genelinde onarım çalışmalarına devam ediyor. ekipler geçtiğimiz gün Kavaklı Sahilinde bulunan ve 17 Ağustos depreminin simgesi olan Deprem Anıtı’nın etrafında bozulmuş olan küp taşların onarımını yaptı. Ekipler bozulan taşları yerlerinden söktükten sonra gerekli düzenlemeyi yaparak taşları yeniden monte etti. Yapılan çalışma vatandaşları da oldukça memnun etti.

“Allah bir daha yaşatmasın”

Kavaklı Sahili’nde bulunan Deprem Anıtı’nın etrafında oluşan bozukluklarını düzeltildiğini gören vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “Gölcüklüler olarak çok büyük bir deprem yaşadık ve izlerini hala yaşıyoruz. Bu anıt bize 17 Ağustos Depremini unutturmamak için yapıldı ve bizim için oldukça önemli. Etrafında oluşan hasarların onarılması bizleri oldukça memnun etti. Ekiplere emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. Allah bir daha o günleri yaşatmasın” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —