Tarih: 16.02.2023 14:19

Deprem Bölgesinde Hayatını Kaybeden Metin Doruklu, KOCAELİ’Yİ BULUŞTURDU

Facebook Twitter Linked-in

Deprem Bölgesinde Hayatını Kaybeden Metin Doruklu,

KOCAELİ’Yİ BULUŞTURDU

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen 1995 mezunu (E)  Dz.Astsb.Kd.Bçvş, Beşir Derneği Doğu Marmara Bölge Sorumlusu ve AK Parti İlçe Yöneticisi olan Metin Doruklu (53), deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları için gittiği Kahramanmaraş’ta kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Doruklu bugün dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

17 Ağustos Mezarlığı’na defnedildi

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem sonrası Deprem bölgesindeki arama kurtarma çalışmalara katılmak üzere bölgeye giden Beşir Derneği Doğu Marmara Bölge Sorumlusu ve AK Parti İlçe Yöneticisi olan Metin Doruklu geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Doruklu’nun vefat haberi ilimiz ve ilçemiz genelinde büyük üzüntüye neden oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla Doruklu’nun cenazesi helikopter ile ilçemize getirildi.  Metin Doruklu’nun cenazesi bugün Öğle Namazına Müteakiben Gölcük Tevfik Hoca Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından 17 Ağustos Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze törenine katılım oldukça yoğun oldu

Gölcük Yunus Emre Mahallesi’nde ikamet eden, AK Parti Gölcük İlçe Yönetim Kurulu üyesi olan ve  Türk Deniz Kuvvetleri’nden  2015 yılında emekli olan Doruklu, evli ve 2 çocuk babasıydı. Doruklu’nun cenaze törenine; AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Beşir Derneği Genel Başkanı Fatih Sarıyar, Beşir Derneği 9. Bölge Sorumlusu Selman Akçay Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Askeri Erkan, Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Yönetimi ve Tüm Kademe Birimleri, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ellibeş, CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı İsmet İşeri, Siyasi Parti İlçe Başkan ve Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Kaymakamlık ve Gölcük Belediyesi Daire Müdürleri, Belediye Birim Müdürleri, Gölcük Beşir Derneği Yönetim ve Üyeleri, Doruklu ailesinin dostları ve sevenleri ile çok sayıda vatandaşlar katılım sağladı.

Bizde Gölcük Haber Gazetesi olarak Merhum’a Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —