Tarih: 15.02.2023 10:12

Deprem bölgesine yardıma koşmuştu, kalbine yenildi METİN DORUKLU GÖLCÜK’Ü GÖZYAŞLARINA BOĞDU

Facebook Twitter Linked-in

Deprem bölgesine yardıma koşmuştu, kalbine yenildi

METİN DORUKLU GÖLCÜK’Ü GÖZYAŞLARINA BOĞDU

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem sonrası Deprem bölgesindeki arama kurtarma çalışmalara katılmak üzere bölgeye giden Beşir Derneği Doğu Marmara Bölge Sorumlusu ve AK Parti yöneticisi olan Metin Doruklu geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Doruklu’nun cenazesi Kahramanmaraş’tan ilçemize getiriliyor

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isim olan 1995 mzn (E)  Dz.Astsb.Kd.Bçvş, Beşir Derneği Doğu Marmara Bölge Sorumlusu ve AK Parti yöneticisi olan Metin Doruklu, deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları için gittiği Kahramanmaraş’ta kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Doruklu’nun vefat haberi ilçemizde üzüntüyle karşılandı. Doruklu’nun cenazesi Kahramanmaraş’tan ilçemize getiriliyor.  

Cenazesi yarın öğle Namazına Müteakip Tevfik Hoca Camii’nden kaldırılacak

Beşir Derneği Doğu Marmara Bölge Sorumlusu ve aynı zamanda Afet Koordinasyon ve Lojistik Sorumlusu Metin Doruklu, deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları için Kahramanmaraş’a gitti. Ekibiyle beraber günlerdir Kahramanmaraş Merkez ve Elbistan ilçelerinde arama kurtarma çalışmalarını yürüten Doruklu geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Gölcük Yunus Emre Mahallesi’nde ikamet eden, AK Parti Gölcük İlçe Yönetim Kurulu üyesi, Türk Deniz Kuvvetleri’nden emekli, 2 çocuk babası Doruklu’nun cenazesi 16 Şubat Perşembe (yarın) öğle namazına müteakip Tevfik Hoca camiinden kaldırılıp 17 Ağustos mezarlığına defnedilecektir.

Gazetemiz adına Merhum’a Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —