Tarih: 06.07.2018 13:53

Dere Sokak çiçekleri ile büyük beğeni alıyor

Facebook Twitter Linked-in

Dere Sokak çiçekleri ile büyük beğeni alıyor

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından geçtiğimiz sene yenilenerek prestij yol olan Değirmendere Dere Sokak’ta dere kenarına monte edilen korkulukların üstlerine konulan saksılar ile Dere Sokak adete çiçek açtı.

Dere Sokak’a ayrı bir hava ve renk kattı

Geçtiğimiz sene Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Elektrik İşleri Ekipleri tarafından büyük bir titizlik ile bitirilen Dere Sokak yol çalışmaları ile birlikte dere kenarına monte edilen ferforjelerin üstüne monte edilen saksılara ekilen çiçekler büyük beğeni aldı. Dere Sokak’a ayrı bir hava ve renk katan çiçekler Değirmendereli vatandaşlar tarafından oldukça beğenildi.

Vatandaşlar yeni yoldan çok memnun

Damla sulamama sistemi ile sulanan çiçekler günün her saati canlılığını koruyor. Mevsimin en güzel çiçekleri ile donatılmış olan Dere Sokak’ı gören vatandaşlar , “ Dere Sokak özellikle sahile inerken en çok kullandığımız yollardan biri. Geçtiğiz sene Gölcük Belediyesi çok güzel bir çalışma yaptı. Hem yolumuz yenilendi hem de korkulukların üzerine monte edilen saksılar sokağımıza çok güzel bir hava kattı. Bu güzelliklerin korunması gerekiyor ve şimdi sıra bizde ve sokağımıza ve çiçeklerimize sahip çıkmamız ve bu güzel görünümün bozulmaması için çalışmalıyız” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —