Tarih: 12.07.2023 12:49

Dere Sokak’ta bulunan saksılar çiçeklendirilmeli

Facebook Twitter Linked-in

Dere Sokak’ta bulunan saksılar çiçeklendirilmeli

İlçemize bağlı Değirmendere Dere Sokak üzerinde bulunan saksıların boş durması gözlerden kaçmazken vatandaşlar boş saksıların çiçeklendirilmesini istediklerini ifade ettiler.

Çiçeklendirilerek güzel bir görünüme kavuşmalı

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda Değirmendere Dere sokak yenilenmiş ve dere kenarına monte edilen korkuluklarının üzerine de saksılar konulmuştu. Dere Sokak’ta dere kenarına monte edilen korkuluklara yerleştirilen saksılara ekilen çiçekler ile Dere Sokak adeta çiçek açmıştı. Aradan geçen zaman içinde yeniden ekilen çiçekler kuruduğu için saksılar yine boş kaldı. Değirmendereli vatandaşlar Dere Sokak’taki boş saksıların yeniden çiçeklendirilerek güzel bir görünüme kavuşmasını istediklerini belirttiler.

 “Saksılarımız yeniden çiçek açsın”

Değirmendereliler yaptıkları açıklamada, “ Gölcük Belediyesi tarafından Dere Sokak yenilendikten sonra bu saksılar monte edildi ve ekilen çiçekler ile çok güzel manzara oluşmuştu. Tabi zamanla çiçekler kuruduğu için saksılar boş kaldı. Biz Gölcük Belediyesi’nin bu saksıları yeniden çiçeklendirmelerini istiyoruz. Saksıların boş durması bizleri üzüyor. İnşallah en kısa zamanda bu boş saksılar çiçeklendirilir ve Dere Sokak yeniden çiçek açar” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —