Tarih: 06.08.2017 13:32

Dere Sokak’ta çalışmalar devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Dere Sokak’ta çalışmalar devam ediyor

Gölcük Belediyesi’nin başlatmış olduğu ve ilçemizde bir çok cadde ve sokakta uygulanmaya başlayan Prestij yol uygulaması Gölcük’ten sonra Değirmendere sokaklarını da süslemeye devam ediyor.

Prestij Yollar beğeniliyor

İlçemizde birçok cadde ve sokakta uygulanan ve Gölcük halkı tarafından oldukça beğenilen Prestij yol uygulaması ile Gölcük’ten sonra şimdi de Değirmendere sokakları yenilenerek Prestij yol unvanı almaya başladı. Geçtiğimiz Ramazan ayında başlanılan ve kısa bir sürede bitirilen Yalı Mahallesi Dere Sokak’ta ki Prestij yol uygulamasının tamamlanmasının ardından Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından Dere Sokağı devamı olan üst kısımda da çalışmalara başladı.

Prestij Yol Kurban Bayramı’na kadar bitmesi planlanıyor

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından yenilenmeye başlaya Dere Sokak’ta ekipleri büyük bir titizlikle çalışmalarını devam ediyor. Ekipler ilk olarak Dere Sokak’ta dere kenarında ki duvarın yenilemesinden sonra aydınlatma direklerinin takılacağı kaldırım ile birlikte yollara küp taş döşemeye başladılar. Değirmendere Polis Amirliği binasına kadar yenilenecek olan Prestij yolun Kurban Bayramı’ndan önce bitmesi planlanıyor.  Değirmendereli vatandaşlar yeni yolu sabırsızlıkla beklediklerini, yolun biran önce biterek trafiğe açılmasını istediklerini dile getirdiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —