Derince Sahili´nde Müzik Ziyafeti Yaşandı
Derince Belediyesi’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği “Öğretmenin Sesi Musiki Gecesi” konseri Harikalar Sahili’nde müzik ziyafetine sahne oldu
ÖĞRETMENİN SESİ MUSİKİ GECESİ
Derince genelinde farklı eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler ve eğitim camiası temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşen konser yine muhteşem bir müzik ziyafetine sahne oldu. Geleneksel olarak düzenlenen “Öğretmenin Sesi Musiki Gecesi” konseri Harikalar Sahili’nde bulunan Derince Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti. Derince Belediyesi’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği konseri Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli ve Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe başta olmak üzere protokol ve vatandaşlar ilgiyle takip etti. Şef Nimet Uçar yönetiminde sahne alan öğretmenlerin birbirinden güzel eserler seslendirdiği konser katılımcılar tarafından büyük beğeni toplarken Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de konuşmasında koro üyelerine teşekkür etti.
BAŞKAN GÖKÇE’DEN MESAJLAR
Şef Nimet Uçar yönetimindeki koronun Derincelilere müzik dolu bir akşam yaşattığını belirten Başkan Gökçe “Bu akşam bizleri müziğe doyuran, gerçekten muhteşem bir gece yaşatan bütün öğretmenlerimize, koromuzun her bir üyesine çok teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğimiz gibi bir toplumun, bir ülkenin gelişmesi ancak sanatla ve kültürle olur. Biz bugün olduğu gibi bundan sonra da bu tür etkinliklere, sanata, müziğe ve kültürel faaliyetlere destek vermeye devam edeceğiz. Katılımınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm halkımızı 21 Haziran Cuma günü saat 20.30’da Derince Gösteri Merkezi’nde ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz Keşanlı Ali Destanı tiyatrosuna davet ediyorum” dedi.
GÖLCÜKSPOR EVİNDE KAZANDI: 1-0
BAŞKAN ÖZLÜ MOTORCU EĞİTİM PİSTİ’NDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
VERGİ BORCU OLANLAR DİKKAT!
IBAN'A TRANSFERDE YENİ ŞART
SAHTE EURO OPERASYONU
İSU VE İZAYDAŞ MİLYONLARCA KWH ELEKTRİK ÜRETTİ
BU KENT DE "BARLAR SOKAĞI" SORUNU VARDIR ...
KOCAELİ’Yİ KİTAP KOKUSU SARACAK
KÖRFEZDEKİ DEV TEMİZLİK DÜNYA GÜNDEMİNDE
BAŞKAN BÜYÜKAKIN :POPÜLİZMİ DEĞİL, DENİZİ SEÇTİK
GÖLCÜK SAYGINLAR KAPILARINI ARALADI
BAŞİSKELE’DE EDEBİYAT DOLU BULUŞMA
CEDİT KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINDA 360 METRELİK DERE ISLAHI İLE GÜVENLİ ALTYAPI
5 ARACA ÇARPTI HIRSINI ALAMADI LASTİKLERİNİ KESTİ
GELECEĞİN MÜZİSYENLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEYECEK
ENGELSİZ SANAT BÜYÜLEDİ
SAADET PARTİSİ’NDEN GÖLCÜK’DEN ‘ZULME LANET’ HAYKIRIŞI!
BÜYÜKAKIN: TÜRKİYE’DE BAŞKA BİR ÖRNEK YOK, AVRUPA’DA İLK 10’DAYIZ
GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA KESİNTİSİZ KATKI
SAADET PARTİSİ GÖLCÜK TEŞKİLATI’NDAN ANLAMLI VEFA: GENÇLER UMRE İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
KARTEPE MESİRE ALANI’NDA EKİPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA
EMEKLİ POLİS MEMURU SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ
MİLLİ YOL LOKMA DAĞITTI
BAŞİSKELE’DE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE KAPSAMLI DEĞERLENDİRME
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KOCAELİ’YE GELİYOR!
İŞLETMECİ VOLKAN BERBEROĞLU DAHİL 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
TÜVTÜRK'ÜN YENİ KURALI SÜRÜCÜLERİ YAKTI
CİNAYET FİRARİSİ GÖLCÜK’TE YAKALANDI
HEM HIRSIZ HEM VERİ AVCISI!
8 YIL CEZASI OLAN FİRARİ ZEHİR TACİRİ YAKALANDI!
Yükleniyor


