Tarih: 12.01.2024 13:39

Derince’de Gönül Kapıları Aralandı

Facebook Twitter Linked-in


Derince’de Gönül Kapıları Aralandı

Vali Seddar Yavuz’un örnek projelerinden olan Gönülden Gönüle projesi kapsamında ilimiz genelinde Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir şehit yakını, gazi, öksüz, yetim, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi aile kalmayıncaya dek ziyaretler yapılıp, ailelerin sıkıntı ve taleplerini dinlenerek ihtiyaç durumları yerinde inceleniyor. 

Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir kişi kalmayıncaya dek ilimizdeki şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilmeye devam ediyor. 

10 Hane Ziyaret Edildi


Derince’de ikamet eden 10 aileyi ziyaret edip yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Yardımcısı Ali Ada“Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler de amacımız; sıkıntı ve sorunları dinlemek, bu doğrultuda yapılan talepleri yerinde incelemektir.” diyerek gereken ne varsa yapılacağını belirtti.


Kimsesizlerin kimi olmak için gerçekleştirilen ziyaretler sırasında rastladığı vatandaşlarımızla hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcısı Ada, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —