Tarih: 07.09.2023 11:23

Derince’de Plaj Voleybolu Heyecanı sona erdi

Facebook Twitter Linked-in

Derince’de Plaj Voleybolu Heyecanı sona erdi

Derince Belediyesi’nin Derincespor Kulübü ile birlikte bu yıl ikincisini düzenlediği Plaj Voleybolu Turnuvası final müsabakaları ve düzenlenen ödül töreni ile sona erdi

106 TAKIM MÜCADELE ETTİ

Derince’de beş gün boyunca süren Gençlik Festivali heyecanı sona erdi. Derince Belediyesi ve Derincespor Kulübü’nün birlikte düzenlediği festival kapsamında gerçekleşen Plaj Voleybolu Turnuvası’nda bu yıl 106 takım mücadele etti. Harikalar Sahili’nde beş gün boyunca gerçekleşen turnuvada minikler karma, erkekler, küçük kızlar, yıldız kızlar, büyük bayanlar ve karma gruplar olmak üzere altı ayrı kategoride 109 müsabaka oynandı. Hafta sonu oynanan final müsabakaları ile heyecanın sona erdiği organizasyonu Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Derincespor Kulübü yöneticileri ve çok sayıda sporsever takip etti.

ALTI AYRI KATEGORİ

Derince Gençlik Festivali kapsamında gerçekleşen Plaj Voleybolu Turnuvası’nda minikler karma kategorisinde Yıldızlar takımı birinciliğe ulaşırken, küçük kızlarda Öykü Umay şampiyonluğu elde etti. Yıldız kızlar kategorisinde Kolsuzlar takımı şampiyonluğa ulaşırken karma gruplarda Onlar takımı ilk sırayı elde etti. Büyük bayanlar kategorisinde şampiyonluğa ulaşan takım Gülücük olurken, Dürümlespor ise erkekler serbest kategorisinde ilk sırayı elde etti. Final müsabakalarının ardından dereceye giren sporculara ödüllerini takdim eden Başkan Aygün, “Derince Gençlik Festivali kapsamında bu yıl 106 takımın katılımıyla düzenlediğimiz Plaj Voleybolu Turnuvamızı final müsabakaları ve ödül töreniyle noktaladık. Organizasyonda mücadele veren sporcularımızı ve emeği geçenleri gönülden tebrik ediyorum” dedi.

 MİNİKLER KARMA KATEGORİSİ

1.Yıldızlar, 2.Bizim Kızlar, 3.Son Nokta

KÜÇÜK KIZLAR KATEGORİSİ

1.Öykü Umay, 2.Yıldız Kızlar, 3.The Bubble

YILDIZ KIZLAR KATEGORİSİ

1.Kolsuzlar, 2.Beddua, 3.Buse-Yaren

KARMA GRUPLAR KATEGORİSİ

1. Onlar, 2. Mavi, 3. Albayrak Team

BÜYÜK BAYANLAR KATEGORİSİ

1. Gülücük, 2. Barbie, 3. Ceren ve Sıla

ERKEKLER SERBEST KATEGORİSİ

1. Dürümlespor, 2. Darıca S.K., 3. Killy Milly Narkotik




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —