Tarih: 05.11.2023 11:48

Derince´den Filistin´e Destek

Facebook Twitter Linked-in

Gazze’ye yardım amacıyla Derince’de düzenlenen etkinliklere yoğun ilgi gösteren ilçe halkı Filistinli mazlumların yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

KENT MEYDANI’NDA HAYIR ÇARŞISI

İsrail’in saldırısı altındaki Gazze’deki Filistinlilere yardım amacıyla ülke genelinde olduğu gibi Derince’de de bir dizi etkinlik düzenleniyor. Türk Kızılayı Derince Şubesi ve ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla Derince Kent Meydanı’nda gerçekleşen Hayır Çarşısı iki gün boyunca devam etti. Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Burhan Arpacı, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Türk Kızılayı Derince Şubesi Başkanı Hasan Malo ve Çenedağ Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit insani yardım kermesini gezerek katkıda bulundu.  

SEMERKAND VAKFI KERMESİ

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ayrıca Semerkand Vakfı Derince Temsilciliği’nin Filistin’e destek amacıyla Sırrıpaşa Mahallesi Denizciler Caddesi’nde düzenlediği kermese katıldı. Semerkand Vakfı Derince Temsilcisi Abdulaziz Topuz ve Semerkand 13. Bölge Başkanı Hakan Gökçe ile birlikte kermesin açılışını gerçekleştiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Rabbim mazlum kardeşlerimize yardım etsin. Biz Türkiye olarak he zaman Filistin’in, Gazze halkının yanındayız. Tüm dünya gözlerini kapatsa da biz Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —