Tarih: 22.02.2024 13:42

Derincespor Kulübü, tekvandoda kuşak sınavını gerçekleştirdi

Facebook Twitter Linked-in

Derincespor Kulübü, tekvandoda kuşak sınavını gerçekleştirdi

Derince Belediyesi’nin bünyesinde kurulan, amatör branşlarda faaliyetlerini sürdüren Derincespor Kulübü, tekvandoda kuşak sınavını gerçekleştirdi. Başkan Zeki Aygün’ün de izlediği sınava 200 sporcu katıldı.

Başkan Aygün “Biz kendimizi gençlere adadık” diyerek veda etti

Yeni dönemde Belediye Başkanlığına aday gösterilmeyen Zeki Aygün, Derince Spor Salonu’nda düzenlenen kuşak sınavı töreninde duygusal anlar yaşadı. Açılış konuşmasını yapan Başkan Aygün, “Biz kendimizi gençlere adadık. Çocuklarımıza evde anne ve babaları, okulda öğretmenleri sahip çıkıyor. Sokak da kim çıkacak dedik, biz sahiplendik. Gençlerimize her zaman kapılarımızı açtık. Biz 31 Mart’ta görevi bırakıyoruz. İnşallah gelecek Başkanlar bu projelerimizi devam ettirirler. Hakkınızı helal edin” dedi.

Sporculara destek oldular

Kuşak sınavına Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, Derincespor Başkanı Kemal Bayraktar, Yöneticiler Şaban Eraslan, Turgay Dönmez ve Recep Çiçek hazır bulundular. Yaklaşık 200 tekvandocunun katıldığı sınavda başarılı olan sporculara diplomaları verildi. Programın sonunda tekvandocular antrenörlerinin nezaretinde gösteri yaptılar. Kuşak sınavına katılan sporcuların yakınları ve aileleri de törende hazır bulunup, çocuklarına destek oldular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —