Tarih: 02.09.2018 13:21

Derya Okul Dünyası’nda askıda kırtasiye kampanyası başladı İLK DESTEK İLE 10 ÖĞRENCİYE ÜNİFORMA ALINDI

Facebook Twitter Linked-in

Derya Okul Dünyası’nda askıda kırtasiye kampanyası başladı

İLK DESTEK İLE 10 ÖĞRENCİYE ÜNİFORMA ALINDI

İlçemizde 38 yıldır Merkez Mahallesi Turgut Sayın Caddesinde hizmet veren Derya Okul Dünyası son 2 yıldır gerçekleştirdiği “askıda kırtasiye” kampanyasını bu senede başlattı. İlk desteği veren Gölcüklü iş adamı sayesinde 10 öğrenciye üniforma alındı.

“Askıda kırtasiye” kampanyası her sene kendini yeniliyor

İhtiyaç sahibi öğrenciler yararına 2 yıl önce başlattığı “Askıda Kırtasiye” kampanyası ile birçok öğrencinin kırtasiye malzemesinden üniforma ve çantasına kadar ihtiyaçlarınıkarşılamayı hedefleyenDerya Okul Dünyası, bu senede “Askıda kırtasiye” kampanyasına devam ediyor. Derya Okul Dünyası’nda ilk desteği veren Gölcüklü İş Adamı sayesinde 10 öğrencinin üniforma ihtiyacı giderildi.

Geçtiğimiz sene büyük bir başarı elde etmişti

Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk aracılığıyla 10 öğrenciye üniforma alınması ile Başlayan “Askıda Kırtasiye” kampanyasına bu senede yoğun bir ilgi olması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl “Askıda Kırtasiye” kampanyası büyük bir başarı elde etmiş ve yüzlerce ihtiyaç sahibi öğrenciye üniformaları alınmış ve kırtasiye eksikleri malzemeleri alınmıştı.

Gölcüklü işadamı isminin açıklanmasını istemedi

Okulların açılmasına kısa bir süre kala başlayan “Askıda Kırtasiye”kampanyasına ilk desteği isminin açıklanmasının istemeyen Gölcüklü iş adamı yaptı. Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk aracılığıyla  10 öğrencinin üniforma ihtiyacı giderildi. Sosyal medya hesabı üzerinden teşekkürlerini ileten Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk, tüm Gölcüklüleri bu kampanyaya destek vermeye davet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —