Tarih: 14.12.2021 09:03

DEVA Partisi Değirmendere’de halkla buluştu ‘HALKIN SORUNLARINA ÇARE OLACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ersen Bilir’in katılımı ile Cumartesi günü Semt Pazarı’nda stant etkinliği yaparak Değirmendereliler ile buluştu.

Gölcük DEVA Partisi Halkla ilişkiler başkanı Hakan Tankal tarafından tüm Türkiye’de DEVA Pazarda etkinliğine DEVA Partisi Kocaeli İl yöneticisi Gamze Durmaz, Gölcük İlçe Başkanı Ersen Bilir ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile mahalle temsilcileri katıldı. Açılan stant’a Gölcük halkı yoğun ilgi gösterdi.

Bilir, ‘İnsanlar artık meyve ve sebzeyi tane ile almaya başladı’

DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ersen Bilir etkinliğin ardından yaptığı açıklamada; Vatandaşların bir numaraları gündemi pahalılık. ‘Pazar arabasının yarısı boş ama 200 TL harcadım diyen yaşlı amca ve teyzemiz”, Elinde 4 ufak poşet (poşetlerde ıspanak, mantar, patates ve soğan olan) amcanın “bunlar 100 lira olur mu?” diye haykıran amcanın sesi, “bir şeyler yapın evladım dayanacak gücümüz kalmadı” diye gözlerimize bakan teyzemiz, “çocuğum üniversite mezunu evde oturuyor iş yok hala biz bakmak zorundayız” diye elimize sarılan amca,”Ekmek 3 lira olmuş evladım daha ne söyleyeyim” diyen abimiz, Pazarın diğer tarafı satıcılarımızda aynı dertlerden muzdarip. Sabahın erken saatinde pazara gelen yaşlı teyzemiz önüne koyduğu bahçesinden topladığı 2 kasa sandıkta mandalina satmak için yorgun gözlerle beklemekte, ”Artık tane ile satmaya başladık evladım” diyerek vatandaşın alım gücünün geldiği hali belirtmiştir. Samsundan getirdiği fasulyeyi poşetlemiş bekliyor amcam, inanın saatler geçti biz bir poşet bile sattığını göremedik. Bunlar gibi daha yüzlerce haykırış dinlemek inanın beni ve yönetici arkadaşlarımı çok etkiledi. Çıktığımız yolda vatandaşımızın sorunlarına çözüm olacak ekonominin bir an önce öngörülebilir  hale gelmesini sağlayacak ekiplerin DEVA Partisi bünyesinde olduğunu biliyoruz. Gölcük halkının desteğini çok yakından hissediyoruz.  Bizlerde onların sorunlarına çare olmak için daha çok çalışacağız. DEVA Pazarda etkinliğinde bilinen bu sorunlar ile tekrar yüzleştik. Halkımızın bu sıkıntılarının takipçisi olacağız’ dedi.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —