Tarih: 03.11.2020 13:28

DEVA Partisi İlçe Başkanı Yücel, “NEZAKET SİYASETİ YAPACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

DEVA Partisi İlçe Başkanı Yücel,

“NEZAKET SİYASETİ YAPACAĞIZ”

DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve beraberindeki heyet bugün gazetemizi ziyaret etti. Ağustos ayında kurucu ilçe başkanı olarak göreve atanan ve geçtiğimiz hafta yapılan ilçe kongresinde tekrar başkan seçilen Sedat Yücel, Gölcük’te her zaman siyaseti güzel bir üslupla ve nezaket kuralları içerisinde sürdüreceklerini ifade etti.

“ Siyasette nezaket dili her zaman önceliğimiz olacak”

İlçe kongrelerinin tamamlanmasından sonra il kongresinin yapılacağını ifade eden Sedat Yücel Aralık ayında DEVA Partisi’nin büyük kongresini gerçekleşeceklerini söyledi.  İlçemizde her zaman sorunları dile getirip çözüm önerilerini de sunan bir yapıyla siyaset yapacaklarını, genel merkezin politikaları çerçevesinde kamuoyunu bilgilendireceklerini söyleyen DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, iyi bir yönetim kurulu oluşturduklarını ve uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek, “ Siyasette nezaket dili her zaman önceliğimiz olacak. İnsanlarımızla her buluştuğumuzda çalışmalarımızı  anlatıp kendilerini bilgilendireceğiz. İlçemizde güzel bir enerji oluşturduk. Bu enerjinin devam etmesi içinde üzerimize düşen görevi eksiksiz olarak yerine getirmede kararlıyız” dedi.

İlçe yönetimi ile birlikte  ziyaret etti

Sedat Yücel gazetemize ziyaretinde ki DEVA Partisi ilçe heyetinden Başkan Yardımcısı Murat Dağ, İlçe İdari ve mali İşler Başkanı Sezer Gemici ve Teşkilat Başkanı Tolga Belkıs ile birlikte gerçekleştirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —