Tarih: 25.07.2020 13:37

Dezenfektan kutusundan ne istediniz?

Facebook Twitter Linked-in

Dezenfektan kutusundan ne istediniz?

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de büyük bir mücadelenin verildiği Covid- 19 Pandemisi nedeniyle Gölcük Belediyesi tarafından duraklara dezenfektan kutuları yerleştirilmiş ve düzenli olarak dolumları yapılmakta. Geçtiğimiz gün Değirmendere Cumhuriyet Sitesi’nin önünde bulunan durakta asılı olan dezenfektan kutusunun yerinden sökülmüş olduğu gözlerden kaçmadı. 

Gölcük Belediyesi tarafından ilçemizde bir çok alan gibi minibüs duraklarına monte edilen dezenfektan kutularına zarar verilmeye devam ediliyor. İlçemizde son olarak Değirmendere Cumhuriyet Sitesi önünde bulunan minibüs durağındaki dezenfektan kutusunun kırılmış olduğunu gören vatandaşlar “Bu kadarına da pes artık” dediler.

“Kime ne zararı vardı da kırdılar”

Tüm dünya gibi ülkemizde coronavirüse karşı mücadele veriyor. Virüsün ülkemizde ilk görüldüğü günden itibaren seferber olan ve şehrin dört bir noktasına dezenfektan kutuları yerleştiren Gölcük Belediyesi büyük takdir toplarken dezenfektan kutularına zarar verilmesi vatandaşları oldukça sinirlendiriyor. Dezenfektan kutusunun yerinden sökülerek kırıldığını gören vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “ Bu dezenfektan kutusundan kim ne istedi de kırdı acaba çok merak ediyoruz. Minibüse binmeden önce ya da indiğimiz zaman ellerimizi dezenfektan ediyorduk. Eminiz belediye ekipleri kısa sürede bunu onaracaklardır ama biz yapılmış olmasına kızgınız” diyerek sitemlerini dile getirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —