Tarih: 27.01.2024 12:04

Diş Hekimi İbrahim Akgündüz Saadet Partisi’nde GÖLCÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINA BAŞVURU YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi’nin sevilen isimlerinden, Diş Hekimi İbrahim Akgündüz Gölcük Belediye Başkan Aday adaylığı evraklarını Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy’a teslim etti.

Evraklarını Özsoy’a teslim etti

Saadet Partisi’nde Gölcük Belediye Başkan Aday adayları bir bir açıklanıyor. Partinin ağabeyi konumunda olan ve çok sevilen Diş Hekimi İbrahim Akgündüz, aday adaylık başvurusunu yapmak üzere Saadet Partisi Gölcük İlçe Parti binasına geldi. İlçe Başkanı Mustafa Özsoy’a başvuru evraklarını teslim eden İbrahim Akgündüz, sürecin hem kendisi açısından hem de partisi açısında hayırlı olmasını dilediğini söyledi. Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, Akgündüz’e başarılar diledi.

İbrahim Akgündüz Kimdir?

1977 Uşak’ta doğdu. Aslen Konyalıdır. Konya İmam Hatip Lisesi’nden Mezun oldu. 2001 yılında Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliğinden Fakültesi’nden 3.’lükle mezun oldu. 2002 yılında Gölcük’te vatani görevini asteğmen olarak yaptı. İlkokul 5. sınıftan itibaren Milli Gençlik Vakfında yer aldı. Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi’nde çeşitli görevler aldı. 2009-2014 Yılları arasında Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yaptı. Saadet Partisi Gölcük’te Bir dönem ilçe başkanlığı yaptı. Geçmiş dönemlerde Milletvekili Adaylığı ve Belediye Başkan Adaylığı yapan Akgündüz  Evli ve 1 çocuk babasıdır. Gölcük Akgündüz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin sahibidir.






Orjinal Habere Git

— HABER SONU —