Tarih: 31.10.2019 14:15

Diş Hekimi İbrahim Akgündüz’ün mutlu günü MODERN KLİNİK YARIN HİZMETİNİZDE

Facebook Twitter Linked-in

Diş Hekimi İbrahim Akgündüz’ün mutlu günü

MODERN KLİNİK YARIN HİZMETİNİZDE

Akgündüz Diş Polikliniği resmi açılış ve tanıtım lansmanı yarın yapılacak. 20 yıllık deneyimi olan ve daha önce Turkuaz Diş Evi’ni kurucu ortağı olan,  bu işletmenin ortaklık yapısının bitmesiyle kapanmasının ardından  birikimini Akgündüz ismi ile lanse eden kuruluş olan Akgündüz Diş Polikliniği Gölcük protokolü,siyasiler ve halkımızın katılımıyla yarın saat 14:00’te kurdele kesimiyle resmi açılışını yapacak.

Akşam 19:00 ‘a kadar tanıtım lansmanı yapılacak

Merkez Mahallesi Turgut Sayın Caddesi No: 18 D: 2 adresinde hizmet verecek olan Akgündüz Diş Polikliniği’nin yarın saat 14:00’de ki açılışının ardından akşam 19:00 ‘a kadar tanıtım lansmanı yapılacak. Güler yüzlü personeli ve 20 yıllık deneyimli kadrosuyla  tercih edilen diş merkezi olarak oldukça dikkat çeken Akgündüz Diş Polikliniğinde yeni teknolojik donanımlar gözden kaçmıyor.

Kentimize büyük bir yatırım

Genç ve Dinamik kadrosu ve konusunda uzman hekimleri ile 20 yıllık tecrübesini AKGÜNDÜZ Diş Kliniği ile taçlandıran, Uzman Diş Hekimi İbrahim Akgündüz, kentimize büyük bir yatırımla, son teknolojilerin kullanıldığı, bugüne kadar oluşmuş tüm tecrübe ve değerlerinin bir bütünü olarak AKGÜNDÜZ Diş Polikliniğini kentimize kazandırdı. SİRONA marka Alman teknolojisinin son ürünü kaliteli görüntüleme cihazlarının kurulduğu “gözde merkez” olarak yerini aldı.

Çocuk Diş Hekimi açığı ortadan kalktı

Çocuk Diş Hekimliği konusunda ilçede ki açığı bilen ve çocuk diş tedavisinde uzmanlaşmış Diş Hekimi Feyza Erdoğan ile bu sorunu ortadan kaldıran AKGÜNDÜZ Diş Polikliniği bölgemizde ki çocukların ve ailelerinin vazgeçilmezi olacak. Ayrıca  Ortodonti Uzman Diş Hekimi Evin Alakuş ile çapraşık dişlerin tellerle düzeltilmesi ve diğer tüm ortodontik tedavileri yapıyor.

İmplant tedavilerinde doğru adres

Çene Cerrahisi ve İmplantoloji doktoru Eser Tutuş’la her türlü çene cerrahisi ameliyatları,20 yaş diş çekimleri, Gömülü canin ,Eklem rahatsızlıklarının tedavileri,İmplant tedavileri yapılmaktadır. 20 Yıllık tecrübesiyle Diş Hekimi İbrahim Akgündüz İmplant ve Protez tedavilerinde Gölcüklülere hizmet vermeye devam etmektedir. Özellikle implantlarda yerli ve Avrupa seçenekleriyle halkımızın sosyo ekonomik durumuna göre hizmet  verebilmektedir.

300 m2 üzerine kurulu 3 katlı merkez olarak hizmet verecek

Merkezde genç dinamik ve uzman bir kadro, ağız ve diş sağlığının her branşından da hizmet verecek biçimde kurumsal alt yapının yanı sıra  en yeni teknoloji, tıbbi techizat, fiziki şartlar ve modern donanımı ile hastalarına kusursuz hizmet verebilecek teknik yapısını tamamlamış olan AKGÜNDÜZ Polikliniği, 300 m2 üzerine kurulu 3 katlı merkez olarak hafta için 09:00-18:30 arası cumartesi günü 09:00-16:30 arası hizmet verecek.

Akgündüz, “Hasta almaya başladığımız 1 Eylül’den bu yana hastalarımızdan gelen olumlu yorumlar bizi çok sevindirdi”

Konfor ve rahatlığı en üst seviyede tutmaya çalışan Akgündüz Diş Polikliniği’nin sahibi İbrahim Akgündüz; “Ferah, diş korkusu olmadan, bir cafeye gelmiş gibi hissedeceğiniz, kurumsal olarak benimsenmiş, güler yüzlü sevecen idare anlayışıyla, uygun fiyat politikasıyla gelişen teknolojiyi takip ederek iyi ve kaliteli tedavi hizmetini verebilmek kurumumuzun yegane amacıdır” diyen Akgündüz, Hasta almaya başladığımız 1 Eylül’den bu yana hastalarımızdan gelen olumlu yorumlar bizi çok sevindirdi. Kliniğimizin görselini çok beğenen hastalarımız temizlik ve hijyen konusundaki titizliğimiz görünce ayrıca memnuniyetlerini bize bildirdiler. Fiyatlar hususunda da tüm Gölcüklülerin sosyo ekonomik durumlarını değerlendirerek yardımcı olduklarını söyleyen Akgündüz polikliniğimiz Gölcük halkına hayırlı uğurlu olsun, resmi açılış ve tanıtım lansmanımıza tüm Gölcük’lü hemşerilerimizi beklerim”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —