Tarih: 10.09.2019 15:58

Doğalgaz Panosu görenleri tedirgin ediyor

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde Merkez Mahallesi’nde bulunan bir doğalgaz panosu görenleri tedirgin ediyor. Pano oldukça zarar görmüş durumda. Vatandaşlar,  zarar görmüş doğalgaz panosuna önlem alınmasını istiyor.

Gölcük’te Merkez Mahallesi, Doğtaş mağazasının arka bölümünde kalan sokakta bir detay görenleri tedirgin ediyor. Alanda bulunan doğalgaz panosu oldukça zarar görmüş ve tehlike arz ediyor. Vatandaşlar kendilerini tedirgin eden bu panoya karşı önlem alınmasını istiyor. 

Tehlike arz ediyor

Hiçbir güvenlik tedbiri alınmadan bırakılan alandan en çok endişe edilen konunun çocuklar olduğunu belirten vatandaşlar; “İllaki birinin canı mı yansın? Böyle bir tedbirsizliğin sonucu küçük bir kaza olmayacaktır. Bu herhangi bir güvenlik sorunu değil. Burada doğalgaz panosu tehlike saçıyor, en ufak bir tehlike dakikalar içinde büyüyüp koca bir mahalleye yayılabilir. Doğalgaz değil, bozulan bu pano, tesisat tehlikeli. Yetkililerden bu konuda denetimler ve yanında uyarıcı kamu spotlarının da hazırlanmasını istiyoruz. İnsanlarımızın doğalgaz konusunda bilinçlenmesi lazım. Bu cihazların yıllık bakımları zamanında yapılmalı, bunların yapılması durumunda yaşanan bütün zehirlenme vakalarının önüne geçilmiş olunur.”

Gerekli önlemler alınmalı

Serzenişte bulunan vatandaşlar  tehlike saçan doğalgaz panosuyla ilgili yetkilileri göreve davet ederek, gerekli önlemlerin alınmasını talep etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —