Tarih: 18.01.2021 10:57

Donanma Altgeçidi merdivenlerine bakım yapılması isteniyor ‘DÜŞMEK İSTEMİYORUZ’

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde Donanma Mevkii’nde bulunan Donanma Altgeçidi merdivenlerinin sağlıksız durumu dikkatlerden kaçmıyor. Uzun süredir bakım yapılması istenen altgeçit merdivenlerinin bazıları kırık durumda. 

Gazetemize altgeçit merdivenlerine bakım yapılması gerektiğini belirten bazı vatandaşlar, altgeçide inerken sıkıntı yaşadıklarını ifade etti. Uzun süredir bu durumda olan altgeçit merdivenleri gün içinde altgeçidi kullanan vatandaşlar için düşme riski de oluşturuyor.

‘Bu altgeçit şu anda ki haliyle ilçemize yakışmıyor’

Gölcük’ün girişinde Donanma Mevkii’nde bulunan ve gün içinde birçok vatandaşın kullandığı altgeçit bakım yapılmayı hak ediyor. Dış görünümü de oldukça bakımsız olan altgeçit ilçemiz için olumsuz bir görüntü yayıyor. Bazı vatandaşlar, ‘Uzun zamandır bu durumda olan altgeçit merdivenlerine neden bakım yapılmıyor? Merdiven basamaklarından bazıları kırılmış durumda ve düşme riski oluşturuyor. Umarız yetkililer en kısa sürede merdivenlere ve bu altgeçide bakım yapar. Çünkü bu altgeçit şu anda ki haliyle ilçemize yakışmıyor’ diyerek isteklerini belirttiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —