Tarih: 10.09.2018 14:53

Donanma Caddesi’nde ki ücretsiz otopark yoğun ilgi görmeye devam ediyor 

Facebook Twitter Linked-in


İlçemizde yaşanan otopark problemine çözüm olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Merkez Mahallesi Donanma Caddesi üzerinde hayata geçirilen ücretsiz otopark yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Ücretsiz otopark düzeniyle dikkat çekiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda Merkez Mahallesi Donanma Caddesi üzerinde bulunan boş araziyi istimlak edilmiş ve yapılan çalışma ile zemini düzeltilen arazi Gölcüklü vatandaşlara ücretsiz otopark olarak  hizmet vermeye başlamıştı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği otopark her gün araçlar ile dolarken ücretsiz ve herhangi bir görevlinin olmamasına rağmen düzeniyle dikkat çekiyor.

Vatandaşlar ücretsiz otoparktan oldukça memnun

İlçemizde yaşanan otopark problemine çözüm olmak ve çevredeki vatandaşlara ücretsiz otopark olarak hizmet veren arazi 150 araç kapasiteli olarak hazırlandı.  Araç sahiplerinin duyarlılığı ve birbirlerine olan hoşgörüleri ile birlikte ücretsiz otopark kısa sürede büyük ilgi görürken araç sahipleri ücretsiz otopark için yetkililere teşekkür ettiler. Araç sahipleri , ” Gölcük’te ciddi anlamda bir otopark problemi var ve bizler evlerimize geldiğimiz zaman bile araçlarımızı nereye park edeceğimizi bilemez duruma gelmiştik.  Şimdi Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu bu ücretsiz otopark ile en azından evimize geldiğimiz zaman aracımız nereye park edeceğiz sıkıntımız ortadan kalktı.  Bu nedenle bizlere böyle bir otopark kazandırdıkları için yetkililere teşekkür ediyoruz” dediler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —