Tarih: 04.06.2023 10:31

Donanma Caddesi’ne yeni aydınlatma direkleri geliyor

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde birçok cadde üzerinde yenilenen aydınlatma direklerine bir yenisi ekleniyor. Merkez Mahallesi Donanma Caddesi üzerinde başlatılan çalışma ile aydınlatma direkleri yenileniyor.

Yerleri hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemizin birçok noktasında eski ve bakımsız olan aydınlatma direkleri yenileriyle değiştirilmişti. Yapılan çalışma ile ilçemizdeki caddeler daha estetik bir görünüme kavuşmuştu. Bu çalışmalardan bir yenisi de Merkez Mahallesi Donanma Caddesi üzerinde gerçekleşecek. Ekipler tarafından yeni aydınlatma direklerinin yerleri hazırlanıyor. Yakın bir zaman sonra yeni aydınlatma direklerinin monte edilmesi bekleniyor.

Teşekkür ettiler

İlçemizin birçok noktasında hayata geçirilen yeni aydınlatma direklerinin Gölcük’ün çehresini değiştirdiğini ifade eden vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “Amiral Sağlam Caddesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nden sonra Donanma Caddesi de yeni aydınlatma direkleri ile yenileniyor.  Yeni aydınlatma direklerinin Donanma Caddesi’ne güzel bir estetik değer katacağını düşünüyoruz. Emeklerinden ötürü ekiplere ve Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —