Tarih: 09.06.2023 13:52

Donanma Caddesi’nin yeni aydınlatma direkleri monte edildi

Facebook Twitter Linked-in

Donanma Caddesi’nin yeni aydınlatma direkleri monte edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemizde ki caddeler üzerinde yenilenen aydınlatma direklerine bir yenisi Donanma Caddesi’nde hayata geçti. Yenilenen aydınlatma direklerinin önümüzdeki hafta aktif hale geleceği bildirildi.

 Bağlantıları yapılıyor

Geçtiğimiz hafta yerleri hazırlanan ve elektrik hatları yapıldıktan sonra yerlerine monte edilen aydınlatma direklerinin elektrik bağlantıları yapılmaya devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından son hazırlıkları yapılan yeni aydınlatma direkleri önümüzdeki hafta Pazartesi gününden itibaren aktif hale gelmesi planlanıyor. Yeni aydınlatma direkleri Donanma Caddesi’ne yenilik kattığı içi oldukça beğenildi.

Çok beğenildi

Gerçekleştirilen çalışma hakkında açıklamalarda bulunan vatandaşlar, “Ekipler tarafından koordineli ve çok kısa bir süre içerisinde aydınlatma direkleri yerlerine monte edildi. Son çalışmaların yapıldığını görüyoruz ve önümüzdeki hafta yeni aydınlatma direklerinin aktif hale geleceğini öğrendik. Yeni aydınlatma direkleri Donanma Caddesi’ne çok yakıştı çok beğendik. Aynı çalışmayı ilçemizin diğer cadde ve sokaklarında da görmeyi isteriz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —