Tarih: 28.09.2022 13:19

Donanma Komutanlığı’nda denize düşen diğer askerin durumu /CİDDİYETİNİ KORUYOR

Facebook Twitter Linked-in

Donanma Komutanlığı’nda  denize düşen diğer askerin durumu

CİDDİYETİNİ KORUYOR

Geçtiğimiz gün  Donanma Komutanlığı’nda meydana gelen kazada 5 sözleşmeli er denize düşmüş ve denizden güçlükle çıkarılan Enes Bıyık tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu. Denizden geç çıkarılan diğer askerinde yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü ve ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kocaeli Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda

Olay, 27 Eylül Salı günü Donanma Komutanlığı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tersanede gemide çalışma yapan 5 sözleşmeli er denize düşmüş,  askerlerden 3’ü hemen sudan çıkarılırken, dibe dalan 2 asker ise güçlükle kurtarılmıştı. Askerler, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Durumu ağır olan askerlerden Enes Bıyık yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olurken denizden geç çıkarılan diğer sözleşmeli Er’inde ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kocaeli Valisi Yavuz bilgi verdi

Konuyla ilgili açıklama yapan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Donanma Komutanlığı’nda meydana gelen üzücü olayda bir kardeşimiz şehit oldu. Bir askerimizin tedavisi Kocaeli Devlet Hastanesinde devam ediyor.  Mehmetçiğimizin sağlık durumu hakkında doktorlarımızdan bilgi aldık. Şu anda yoğun bakımda. Diğerler askerlerimizin sağlık sıkıntıları yok. Ayakta tedavi edildiler. Kazada yaralanan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Mehmetçiğimize Allah’tan rahmet, ailesine ve Milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —