Tarih: 06.01.2020 14:17

Donanma Semt Polikliniği yakında Aile Tıp Merkezi Binası’nda HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK

Facebook Twitter Linked-in

Sağlık Bakanlığı tarafından ilçemize kazandırılacak olan Yeni Sağlık Kompleksi için geçtiğimiz aylarlarda yıkımı gerçekleşen Donanma Semt Polikliniği geçici süreyle Donanma Caddesi üzerinde bulunan Aile Tıp Merkezi Binası’nda hizmet verecek. Bu duruma en çok sevineler ise daha önce dispanseri kullanan hastalar oldu.

Hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor

Donanma Caddesi üzerinde bulunan ve Yeni Sağlık Kompleksi için yıkılan Donanma Semt Polikliniği yeni binanın inşaatı bitene kadar Aile Tıp Merkezi Binası’nda hizmet verecek. Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği yeni Semt Polikliniği binasında teknik ekip hafta sonu da dahil olmak üzere çalışmalarını aralıksız sürdürerek sistemi kurmaya çalışıyor. En kısa zamanda hizmet vermeye başlaması beklenen Donanma Semt Polikliniği’nde ilk olarak Dahiliye, Çocuk Hastalıkları, Ortopedi, Üroloji  bölümlerinin hizmet vermesi bekleniyor.

 En kısa zamanda hizmet vermeye başlaması bekleniyor

Donanma Semt Polikliniğinde ayrıca kan alma EKG, Röntgen çekimi gibi hizmetlerde verilecek.  Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği Donanma Semt Polikliniğinin en kısa zamanda hizmet vermeye başlaması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —