Tarih: 19.08.2021 12:00

Dost Eli Derneği ziyaretlerini sürdürüyor MHP ve SAADET PARTİSİ’Nİ ZİYARET ETTİLER

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Dost Eli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Can ve yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Can ve Yönetimi geçtiğimiz gün Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı’nı ve Saadet Partisi İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek, kendilerini tanıttı. 

Kendilerini tanıtıp, çalışmaları hakkında bilgi verdiler

Gölcük Dost Eli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yaptığı kongre sonrasında gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor. Derneğin yeni başkanı Hakan Can ve Yönetimi ilçemizdeki ziyaretlerinde kendilerini tanıtarak, yaptıkları yardımlar için destek taleplerini iletiyor. Başkan Can ve Yönetimi MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır’ı ve Saadet Partisi İlçe Yönetimini ziyaret etti. 

‘Bu güzel ve örnek çalışmalarınıza her zaman destek oluruz’

Başkan Can ve yönetimi geçtiğimiz gün MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimine, daha sonra Saadet Partisi İlçe yönetimini ziyaret etti. Başkan Can ziyarette yaptığı konuşmada öncelikle kendisini ve yönetimini tanıtarak, çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Ziyarette MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve Saadet Partisi İlçe Yönetimi böylesine örnek çalışma içinde olan bir derneğe her zaman destek vereceklerini belirttiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —