Tarih: 01.03.2022 10:26

Dostlar Samsunlular Derneği’nde buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Samsunlular Derneği Başkanı Kurtça Kaygısız, dostlarını dernek binalarında ağırladı.

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Hüseyin Karakaya, ilçemizin sevilen ismi, emekli Gölcük Belediyesi Basın Yayın Bölümü personeli Yalgın Sesigüzel, Gölcük’ün değerli isimlerinden Cumali Özcan, Hasan Sarı ve Cemil Çakmak programa katılım sağladı.

‘Bizler göreve yeniden geldikten sonra çalışmalarımıza hemen başladık’

Gerçekleştirilen Programa katılım sağlayan dostlarına teşekkür eden Gölcük Samsunlular Derneği Başkanı Kurtça Kaygısız, şunları dile getirdi: ‘Bugün gerçekleştirdiğimiz programımıza katılım sağladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bizler göreve yeniden geldikten sonra çalışmalarımıza hemen başladık. Gölcük’te diğer dernek ve STK’larımız ile birlikte örnek bir dostluğumuz var. Yaşadığımız kent olan Gölcük’te sadece Samsunlular değil, birçok il ve kültürden vatandaşımız yaşamını sürdürüyor” dedi.

 Kaygısız, ‘Dernekler Gölcük’e güzel bir renk katıyor’

Başkan Kaygısız, ‘Gölcük’te dernekler faaliyetlerini sürdürmektedir.   Baktığımız zaman birçok ilden arkadaşımız, dostumuz var. Gölcük dernekleriyle birlikte kültür mozaiğini oluşturuyor. Dernekler Gölcük’e güzel bir renk katıyor. Bu münasebetle biz de bugün derneğimizde toplanarak hem dostlukları pekiştirdik hem de kültürlerimizi birbirimize aktardık. İlerleyen zamanda bu tür buluşmalarımızı hem kendi dernek üyelerimizle hem de diğer derneklerle tekrarlamak istiyoruz. Her bir derneğimiz, Gölcük’e büyük bir değer katıyor’ diyerek konuşmasını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —