Tarih: 06.07.2021 12:11

Dostlar veda yemeğinde buluştu LÜTFÜ YILMAZ’A VEFA

Facebook Twitter Linked-in

40 yılı aşkın kamu görevinin 30 yılını Gölcük’te yapan ve geçtiğimiz Nisan ayı itibariyle Emekli olan Lütfü Yılmaz için Gölcük’ü Kalkındırma Kamu Kurumlarını Yaşatma Derneği tarafından Değirmendere Yalı Evleri’nde veda yemeği verildi. Veda yemeğinde Lütfü Yılmaz’a Gölcük’e katkılarından ötürü teşekkür edildi.

Gölcük’ün önemli isimleri veda yemeğinde buluştu

Gölcük’ü Kalkındırma Kamu Kurumlarını Yaşatma Derneği’nin organize ettiği Veda yemeğine katılım oldukça yoğun oldu. Veda yemeğine; Kaymakam Cengiz Karabulut, Eski Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir,  Eski Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, ilçemizin Siyasi Parti İlçe Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre, ilçemizin STK ve Dernek Başkanları ile temsilcileri, Kaymakamlık Daire Müdürleri, Personelleri, Muhtarlar ile çok sayıda davetliler katılım sağladı.

Yılmaz, ‘Gölcük’te görevimi ifa etmekten her zaman gurur duydum’

Veda yemeğinde konuşma yapan Lütfü Yılmaz, kendisi için organize edilen veda yemeği için Gölcük’ü Kalkındırma Kamu Kurumlarını Yaşatma Dernek üyelerine teşekkür etti ve şunları söyledi: ‘40 Yılı aşkın kamu görevimden geçtiğimiz Nisan ayı itibariyle emekli olmaya karar verdim. Yaklaşık 30 yılını ilçemizde ifa ettiğim kamu hizmetim süresinde; 11 Mülki İdare Amirleri ve 4 Belediye Başkanımla çalıştım. Kamu görevim süresince insanı merkeze koyan bir anlayış sergilemeye ve empati yapmaya büyük özen göstererek hizmet etmeye gayret ettim. Birlikte çalışma şerefine nail olduğum Mülki İdare Amirlerimin hepsi Devlet büyüklerimiz olarak ufkuma çok değerli deneyimleri ile büyük katkılar sağladılar. Ahirete intikal eden Kaymakamlarıma Allah’tan rahmet, Emekli olanlara sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Hala bu şerefli görevi sürdüren başta ilçe Kaymakamım Cengiz Karabulut Beyfendi olmak üzere, Zatıalilerine sağlık ve mutluluk dileğiyle saygılarımı sunuyorum. Görevim boyunca her zaman yanımda olan siz değerli dostlarıma da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gölcük’te görevimi ifa etmekten her zaman gurur duydum’ diye konuştu.

Karabulut, ‘Gölcük’e çalışmalarınızla verdiğiniz katkıdan ötürü teşekkür ediyorum’

Daha sonra konuşma yapan Kaymakam Cengiz Karabulut, Gölcük’e uzun yıllar çalışmalarıyla verdiği katkı nedeniyle teşekkür ederek, Yılmaz’a emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk temennilerini iletti.

Yılmaz dostlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi

Veda yemeği organizasyonunda davetlilere Cağ Kebabı takdim edilirken, program yenilen yemeğin ardından çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —