Tarih: 07.02.2020 11:31

Dövizde Düşüş Beklenmiyor

Facebook Twitter Linked-in

Dövizde Düşüş Beklenmiyor

İlçemizde hizmet vermekte olan Bektaş Döviz Vezne Sorumlusu Müjdat Kazanfer döviz piyasası hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kazanfer, dövizde bir süre daha düşüş beklenmediğini dile getirdi.

‘Korona Virüsü tüm dünya üzerinde ekonomide büyük etki yaratacaktır’

Kazanfer, yaptığı açıklamada, “Çin’de yaşanan Korona Virüsü tüm dünya üzerinde ekonomide büyük etki yaratacaktır. Bu da döviz fiyatlarında yukarı yönlü hareketlenmelere neden olacaktır. Çünkü tüm dünya Çin ile olan ticaretlerini belirli bir süreliğine durdurma kararı aldı. Bu da döviz fiyatlarına yansıyacaktır”

‘Dövizde dalgalanmalar devam ediyor’

“Ay sonunda yapılan Amerika Merkez Bankası FED politika faizlerini sabit tuttu. Ancak bu karar da döviz fiyatlarını aşağı çekmedi. Biz önümüzdeki günlerde de döviz fiyatlarının aşağı inmeyeceği kanaatindeyiz. Dövizde dalgalanmalar devam ediyor”

‘Dövizle borçlanmasınlar’

“Geçen ay 5,85 bandında olan Dolar şu an 5,99 bandına kadar yükseldi. Biz 6 liranın da üzerine çıkacağını tahmin ediyoruz. Vatandaşların temkinli olmasında fayda var. Dövizle borçlanmasınlar. Bozduracak olanlara da ihtiyaçları kadarını bozdurmalarını tavsiye ediyoruz. Şu an dövizde bir düşüş beklenmiyor” dedi.

Dolar: Alış (5,96) – Satış(5,99)

Euro: Alış(6,550) – Satış(6,600)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —