• BIST 100

    16088,00%-1,23
  • DOLAR

    44,16% 0,22
  • EURO

    50,49% -0,78
  • GRAM ALTIN

    7134,90% -0,98
  • Ç. ALTIN

    11685,77% -0,65

DOWN KAFE, BİLAL ERDOĞAN’IN DA KATILDIĞI TÖRENLE AÇILDI

GÜNDEM 13.07.2017 09:11:18 0
DOWN KAFE, BİLAL ERDOĞAN’IN DA KATILDIĞI TÖRENLE AÇILDI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile Belsa B Blok girişinde yaptırılan Down Kafe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkan Bilal Erdoğan’ın katıldığı törenle açıldı.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğindeki açılışa Bilal Erdoğan, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Ak Parti İl ve ilçe kadın kolları başkanlarıyla kalabalık bir topluluk katıldı. Açılışta İzmit Belediyesi Engelsiz Ritm Grubunun gösterisi büyük ilgi gördü.

EN İYİ BEN ANLARIM

Açılışta konuşan Başkan Doğan “2003 yılından beri alt komisyonunda benimde bizzat görev yaptığım, engelli yasasının çıkarılmasında önemli çalışma yapıldı. Bir engelli dostu olan sayın Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan’ın bizzat direktifleriyle Cumhuriyet tarihinde engellilerimizin çok farklı kazanımları ve yaşamlarıyla ilgili engelsiz çalışmalar başladı. Bugüne kadar şehrimizin bir çok yerinde bu yasanın gereklerini yapma konusunda çalışmalar yapıldı. Bir engelli dostu belediye ve belediye başkanı olarak bizler de önemli çalışmalar yaptık. Daha yapacak çok işimiz var. İŞKUR ile engellilerin özellikle istihdamı konusunda çalışmalar yapıyoruz. Down Sendromlularımızda var. Bir çocuk doktoru olarak bir çok annenin belki de ilk duyacağı teşhisi söylemiş biriyim. O andaki duyguları, o andaki birden bire belki de ilk planda hayal kırıklığı olarak görülse de bazı yaşamsal kareleri    iyi hatırlayan biriyim. Allah öyle güzel hediyeler gönderiyor ki. Bu kardeşlerimiz gerçekten çok güzeller. Bebekliklerinden büyüyünceye kadar her bir dönemleri harika. Onlar bizim yaşam enerjimiz, bize emanet. Onlar için çok güzel çalışmalar yaptık İşte ritim grubumunuz seyrettiniz. Ama bir de kafemiz lazımdı. Öylesine bir yer olmalıydı ki, şehir merkezinde gidip gelebilecekleri kolay bir yer olmalıydı.

CUMHURBAŞKANIMIZ İLHAM KAYNAĞIMIZ

Bugün gururla, belki mütevazi, anlamı yüksek bir yeri açmanın heyecanı içindeyiz. Bize sosyal belediyecilikte ilham kaynağımız olan başta cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza, hükümetimize, bakanlarımıza çok teşekkür ederiz. Bilal Erdoğan Beye, bir kez daha bu motivasyonuyla buralara kadar gelip destek olduğu için teşekkür ederim.

EN BÜYÜK TEŞEKÜR ANNELER

En büyük teşekkürü de annelerimize ediyorum. Annelerin hakkı ödenemez. Onların evlatları için yaşadığı, yemeden içmeden, gece gündüz yavrularımıza kol kanat gerdiğini en iyi bilenlerdenim. Babalarında katkısı vardır ama annelerin hakkı babalardan daha fazladır.. Allah anaların yüreğine acı düşürmesin. Evlatlarının hep güzel günlerini görsünler. Önümüzde 15 Temmuz’un yıl dönümüz de var. Uhud’dan, Malazgirt’e, Çanakkale’ye Kurtuluş Savaşına ve en son 15 Temmuz’a ve halen şu anda bu vatanda yaşamamıza sahip olduğumuz değerlerle yürümemize sebep olan şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Gazilerimize güzel ömürler, sağlık sıhhat dinliyorum. Down Kafemiz şehrimize, yavrularımıza, şehrimize hayırlı olsun” dedi.

ENGELLİLER BEREKETİMİZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da açılışta “engelliler, bizim hayatımızın bereketidir. Onlara ne kadar güzel hizmet edersek, o kadar bereketimiz artacaktır. Onların derdi bizim derdimiz, onların mutluluğu bizlerin mutluluğudur. Bu güzel kafemiz, engellilerimize ve İzmit’imize hayırlı olmasını diliyorum. İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan e ekibini bu güzel projelerinden dolayı kutluyorum” şeklinde konuştu.

GÜÇLENMEMİZİ İSTEMİYORLAR

Bilal Erdoğan da açılışta yaptığı konuşmada “ geçtiğimiz dönemde burada TÜGVA’nın açılışına geldiğimizde, Başkanımız Down kafenin açılışını yapacaklarını söylemişlerdi. Bizde bu önemli açılışa katıldık. Bu toprakların üzerinde çok planları olanlar var, bizim güçlendiğimizi görmek istemeyenler var. Biz güçlendiğimiz zaman zorbaların oyununu bozuyoruz. Onun için bizim güçlenmemizi istemiyorlar. Bütün şehitlerimizi minnetle anıyorum. İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ve ekibine bu anlamlı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy da “İZMİT Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ı bu güzel projelerinden dolayı tebrik ediyor ve bu tür projelerin artarak devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından  Down Kafe’nin açılışı yapıldı.

 

 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR

VEKİL TİPOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ

GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI

BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK

GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ

SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”

MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR

BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR

BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU

HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR

NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”

BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI

165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM

AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI

VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI

FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI

HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR

TRAFİK CEZASI KAOSU

TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ

EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK

KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı

KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ

YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK

KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR

Yükleniyor

loading

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”

HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR

ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”

165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA

EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK

GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR

KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU

İSU, 2025 YILINDA BAŞİSKELE’YE 459 MİLYON TL’LİK ALTYAPI YATIRIMI GERÇEKLEŞTİRDİ

OYAK ÇİMENTO’DA GELECEĞİ CEMENTA’LAR İNŞA EDECEK

SALMAN “HAYALET ÜRÜN SATIŞLARINA KARŞI TÜKETİCİ DİKKATLİ OLMALI”

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14